Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:W Boliłapce inny ślepaczek czeka na domek.. ma 3,5 miesiąca i siedzi z rodzeństwem (widzącym) za kratkamiMoże ktoś by zechciał sobie wyprostować ścieżkę do nieba biorąc go na DT/DS, kiedy tak pięknie i optymistycznie Dziewczyny piszą o Ślepinkach pełnych radości życia? A te kociny w klatce płaczą za człowiekiem i łapeczki wyciągają błagając "wyciągnij mnie, przytul, chcę do ciebie"..
Bazyliszkowa, bardzo prosze , umieśc kocie w pilnych, nie ma nawet dt![]()
na razie nie mają swojego wątku, znalazłam je na wątku Niuni
alessandra pisze:czekamy na głosy w sprawie przelania pieniązków dla bluerat
dellfin612 pisze:Natomiast nie jestem pewna, czy Olaf mieści się w kategorii kotów niewidzących i niedowidzących.
Na pewno jest biedny, chory, wymaga leczenia, ale oczy wydają się być całkowicie zdrowe.
berni pisze:Najwięcej pisze o tych sprawach związanych z chodzeniem, ale największy problem to jednak oczy. Niestety najprawdopodobniej są nie do uratowania i Olaf będzie niewidomy![]()
Jutro pogadam z wetką, która mu te oczka oglądała jakie są te szanse, pomysły etc. Czy może szukać konsulatacji -marzeniem byłyby u dr. Garncarza, ale to pewnie zostanie w sferze marzeń.
Biedny kot, nagle stracił wzrok...jego widok takiego totalnie zagubionego kiedy go wiozłam do lecznicy i w samej lecznicy był straszny
AgaPap pisze:alessandra pisała po 145 złotych na ten moment - ale wydaje mi się, że jednak tam gdzie jest więcej kotów to powinno iśc trochę wiecej pieniędzy tak jak robiliśmy do tej pory.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 310 gości