czy ustalono już co kto przynosi ??
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dziewczyny i chłopaki mam jeszcze jedną serdeczną prosbę, czy nie jeździcie gdzieś wy albo ktoś z waszych znajomych lub rodziny, ale koniecznie samochodem w okolice Bytomia-Stolarzowic, mamy tam naszą klatkę-kenellówkę porządną, a pewnie i by się na przydała. Chodziłoby o odebranie tej klatki i przywiezienie jej do Sosnowca. Klatka, która jest u Doroki może zostane wypozyczona na przechowanie czterech dwumiesięcznych kociaków, dzwoniła do mnie dziś dziewczyna, która wyadoptowała kociaka 3 lata temu ode mnie. Kociaki zyją na Pogoni chyba na ul. Ptasiej na jakiejś bazie mają niestety koci katar, dziewczyna zabierze je do weta i będzie próbowała znaleźć jakieś miejsce na umieszczenie ich w tej klacie. Na tej bazie są także podobnież 3 kotki musimy się jakoś dogadać żeby te kotki przynajmniej wysterylizować.
Madziula pisze:ja też nie wiem gdzie ale ... dorotka mnie pod skrzydełka weźmiei jakoś dojedziemy ...
MartynaP pisze:Madziula pisze:ja też nie wiem gdzie ale ... dorotka mnie pod skrzydełka weźmiei jakoś dojedziemy ...
chyba kazdy co moze![]()
co by tu wymyslic
terenia1 pisze:Kasiu superdam Ci jutro namiary na pw bo muszę się skontaktować z osobą u której klatka jest, czy będzie w domku
Luizka piękna, serce rośnie jak się patrzy na zdjęcia naszych Kocio Chatkowych podopiecznych już w swoich nowych domkach
mar_tika pisze:terenia1 pisze:Kasiu superdam Ci jutro namiary na pw bo muszę się skontaktować z osobą u której klatka jest, czy będzie w domku
Luizka piękna, serce rośnie jak się patrzy na zdjęcia naszych Kocio Chatkowych podopiecznych już w swoich nowych domkach
Wanda ma nowy nr telefonu .Teresa zadzwoń jutro do mnie to ci podam .Dziś mam już serdecznie dosyć ,bo dopiero młodą uśpiłamJakiś cholerny z niej długodystansowiec od godz 18 marudziła
terenia1 pisze:No dokładnieprzy tylu osobach trudno napisać i przydzielić co kto ma przynieść - jak pisałam impreza jest plenerowo grillowa - ja tradycyjnie zapewniam podstawowe rzeczy chlebki, przyprawy, musztardy, keczupy, herbaty kawy i takie tam
robię tzatzyki, serwuję ogórki po meksykańsku i w zalewie musztardowej, i przygotowuję wielki kawał karczku, jakieś kiełbaski i chyba kaszanę, robie także sałatkę z pomidorków i mozarelli, nie wiem może jeszcze mnie na coś natchnienie chwyci
każdy przynosi co może napoje, napoje procentowe itd itp
na jakieś finezyjne potrawy nie mam czasu niestety
![]()
Martynka adres wyślę na PW a tłumaczenie telefoniczne, nie wiem na ile znasz Sosnowiec, mieszkam na Porąbce za Klimontowem
Kasia_M pisze:Ja mogłabym jutro podskoczyć po tę klatkę, bo będę u rodziców w okolicach Stroszka w Bytomiu. Gdzieś tak późnym podpołudniem. Ale dopiero w piątek albo w sobotę będę w Sosnowcu. Jeśli się oczywiście nie spieszyMam tylko jedno pytanie - jak duża jest ta klatka, tzn. czy zmieści mi się w seicento
Jeśli da radę to proszę o przesłanie na pw adresu oraz kontaktu do osoby od której można ją odebrać.
P.S. Pozdrowienia dla wszystkich od mojej kochanej Almy (Luziy) - minęło już ponad 10 miesięcy od czasu adopcji z Kociej Chatki
kasiunia773 pisze:Cześć Kocia Chatko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 145 gości