Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 16, 2010 17:36 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

ja też nie wiem gdzie ale ... dorotka mnie pod skrzydełka weźmie :) i jakoś dojedziemy ...
czy ustalono już co kto przynosi ??
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro cze 16, 2010 18:10 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Witajcie popołudniową porą :wink:
Oczywiście że będę i pozakłócam Wam nieco :lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro cze 16, 2010 19:12 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Ogłoszenia na eoferty zrobine :ok: :dance2: :dance:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Śro cze 16, 2010 19:52 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

terenia1 pisze:Dziewczyny i chłopaki mam jeszcze jedną serdeczną prosbę, czy nie jeździcie gdzieś wy albo ktoś z waszych znajomych lub rodziny, ale koniecznie samochodem w okolice Bytomia-Stolarzowic, mamy tam naszą klatkę-kenellówkę porządną, a pewnie i by się na przydała. Chodziłoby o odebranie tej klatki i przywiezienie jej do Sosnowca. Klatka, która jest u Doroki może zostane wypozyczona na przechowanie czterech dwumiesięcznych kociaków, dzwoniła do mnie dziś dziewczyna, która wyadoptowała kociaka 3 lata temu ode mnie. Kociaki zyją na Pogoni chyba na ul. Ptasiej na jakiejś bazie mają niestety koci katar, dziewczyna zabierze je do weta i będzie próbowała znaleźć jakieś miejsce na umieszczenie ich w tej klacie. Na tej bazie są także podobnież 3 kotki musimy się jakoś dogadać żeby te kotki przynajmniej wysterylizować.

Ja mogłabym jutro podskoczyć po tę klatkę, bo będę u rodziców w okolicach Stroszka w Bytomiu. Gdzieś tak późnym podpołudniem. Ale dopiero w piątek albo w sobotę będę w Sosnowcu. Jeśli się oczywiście nie spieszy :) Mam tylko jedno pytanie - jak duża jest ta klatka, tzn. czy zmieści mi się w seicento :?: Jeśli da radę to proszę o przesłanie na pw adresu oraz kontaktu do osoby od której można ją odebrać.

P.S. Pozdrowienia dla wszystkich od mojej kochanej Almy (Luziy) - minęło już ponad 10 miesięcy od czasu adopcji z Kociej Chatki :D

Obrazek
Obrazek Obrazek

Kasia_M

Od: Pon sie 10, 2009 11:54

Post » Śro cze 16, 2010 20:31 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Kasiu super :D dam Ci jutro namiary na pw bo muszę się skontaktować z osobą u której klatka jest, czy będzie w domku :D
Luizka piękna, serce rośnie jak się patrzy na zdjęcia naszych Kocio Chatkowych podopiecznych już w swoich nowych domkach :1luvu:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro cze 16, 2010 20:41 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Madziula pisze:ja też nie wiem gdzie ale ... dorotka mnie pod skrzydełka weźmie :) i jakoś dojedziemy ...

chyba kazdy co moze :roll:
co by tu wymyslic :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro cze 16, 2010 20:50 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

MartynaP pisze:
Madziula pisze:ja też nie wiem gdzie ale ... dorotka mnie pod skrzydełka weźmie :) i jakoś dojedziemy ...

chyba kazdy co moze :roll:
co by tu wymyslic :ryk:

No dokładnie :D przy tylu osobach trudno napisać i przydzielić co kto ma przynieść - jak pisałam impreza jest plenerowo grillowa - ja tradycyjnie zapewniam podstawowe rzeczy chlebki, przyprawy, musztardy, keczupy, herbaty kawy i takie tam :D robię tzatzyki, serwuję ogórki po meksykańsku i w zalewie musztardowej, i przygotowuję wielki kawał karczku, jakieś kiełbaski i chyba kaszanę, robie także sałatkę z pomidorków i mozarelli, nie wiem może jeszcze mnie na coś natchnienie chwyci :) każdy przynosi co może napoje, napoje procentowe itd itp :D na jakieś finezyjne potrawy nie mam czasu niestety :)
Martynka adres wyślę na PW a tłumaczenie telefoniczne, nie wiem na ile znasz Sosnowiec, mieszkam na Porąbce za Klimontowem :)

terenia1

Post » Śro cze 16, 2010 21:15 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

terenia1 pisze:Kasiu super :D dam Ci jutro namiary na pw bo muszę się skontaktować z osobą u której klatka jest, czy będzie w domku :D
Luizka piękna, serce rośnie jak się patrzy na zdjęcia naszych Kocio Chatkowych podopiecznych już w swoich nowych domkach :1luvu:

Wanda ma nowy nr telefonu .Teresa zadzwoń jutro do mnie to ci podam .Dziś mam już serdecznie dosyć ,bo dopiero młodą uśpiłam :|Jakiś cholerny z niej długodystansowiec od godz 18 marudziła :|

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro cze 16, 2010 23:10 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

mar_tika pisze:
terenia1 pisze:Kasiu super :D dam Ci jutro namiary na pw bo muszę się skontaktować z osobą u której klatka jest, czy będzie w domku :D

Wanda ma nowy nr telefonu .Teresa zadzwoń jutro do mnie to ci podam .Dziś mam już serdecznie dosyć ,bo dopiero młodą uśpiłam :|Jakiś cholerny z niej długodystansowiec od godz 18 marudziła :|

OK Marta zadzwonię z rana bo mam jeszcze jedną pilną sprawę o której musimy jutro troszkę pogadać :D z lekka się zdziwiłam, chociaż nie powinno mnie już nic dziwić :mrgreen:

terenia1

Post » Śro cze 16, 2010 23:17 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

DYŻURY NA NASTĘPNY TYDZIEŃ
NASTĘPNY TYDZIEŃ

PON(21.06) R HIDI W TERESA
WTO(22.06) R ..... W ......
ŚRO(23.06) R BOŻENA W TERESA
CZW(24.06) R HIDI W .......
PIĄ(25.06) R ..... W .......
SOB(26.06) R MARTYNA W .......
NIED(27.06) R DOROTA W ........
kurcze brakuje nam 7 dyżurów, dziewczyny proszę deklarujcie się na dyżury

terenia1

Post » Czw cze 17, 2010 6:46 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

poranne dzień dobry :)
to ja też coś dobrego wymyślę :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw cze 17, 2010 10:03 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

terenia1 pisze:No dokładnie :D przy tylu osobach trudno napisać i przydzielić co kto ma przynieść - jak pisałam impreza jest plenerowo grillowa - ja tradycyjnie zapewniam podstawowe rzeczy chlebki, przyprawy, musztardy, keczupy, herbaty kawy i takie tam :D robię tzatzyki, serwuję ogórki po meksykańsku i w zalewie musztardowej, i przygotowuję wielki kawał karczku, jakieś kiełbaski i chyba kaszanę, robie także sałatkę z pomidorków i mozarelli, nie wiem może jeszcze mnie na coś natchnienie chwyci :) każdy przynosi co może napoje, napoje procentowe itd itp :D na jakieś finezyjne potrawy nie mam czasu niestety :)
Martynka adres wyślę na PW a tłumaczenie telefoniczne, nie wiem na ile znasz Sosnowiec, mieszkam na Porąbce za Klimontowem :)

No Teresa z zestawu co tu wymieniłaś to chyba ty wszystko szykujesz :ryk:
A ja tradycyjnie łódeczki ziemniaczane z serkiem i............... nie wiem co bo ja niezbyt zdolna jestem kulinarnie :cry:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw cze 17, 2010 10:07 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Kasia_M pisze:Ja mogłabym jutro podskoczyć po tę klatkę, bo będę u rodziców w okolicach Stroszka w Bytomiu. Gdzieś tak późnym podpołudniem. Ale dopiero w piątek albo w sobotę będę w Sosnowcu. Jeśli się oczywiście nie spieszy :) Mam tylko jedno pytanie - jak duża jest ta klatka, tzn. czy zmieści mi się w seicento :?: Jeśli da radę to proszę o przesłanie na pw adresu oraz kontaktu do osoby od której można ją odebrać.

P.S. Pozdrowienia dla wszystkich od mojej kochanej Almy (Luziy) - minęło już ponad 10 miesięcy od czasu adopcji z Kociej Chatki :D

Obrazek

Ależ śliczna Alma.
Kasia a może kocia imprezka :?: i pozytywne kocie zkręcenie :kotek:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw cze 17, 2010 10:26 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

Cześć Kocia Chatko :1luvu:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Czw cze 17, 2010 11:02 Re: K.Chatka-kociaki duże i małe szukają DT i DS!!!

kasiunia773 pisze:Cześć Kocia Chatko :1luvu:

Witaj Kasiu :D głaski dla Twojego stadka :D

terenia1

[poprzednia][następna]