kalair pisze:Freyka cudna!!!!![]()
![]()
![]()
dzieki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Freyka cudna!!!!![]()
![]()
![]()
tillibulek pisze:ona wie, gdzie nawtykala zabawek i teraz probuje je stamtad wyciagnac, niesamowite jak bardzo elastyczny robi sie kot zdeterminowany, zeby wejsc pod lodowke![]()
dzien doberek wszystkim
OKI pisze:Witanko
tillibulek pisze:ona wie, gdzie nawtykala zabawek i teraz probuje je stamtad wyciagnac, niesamowite jak bardzo elastyczny robi sie kot zdeterminowany, zeby wejsc pod lodowke![]()
dzien doberek wszystkim
To u mnie mają dobrze, bo lodówka w zabudowie, więc na nóżkach, a ostatnio cokoły pozdejmowane bo coś tam, na chwilę zdjęłam i miesiąc już leżąZa to kociaste mają używanie na maksa
miniboni17 pisze:Bry,Freyka ślicznotka
miniboni17 pisze:Wczoraj cały wieczór Kasi szukałam,rano okazało się,że cholera nawiała na dwór i Tż nie zauważył jej i zamknął ją w aucie na całą noc,
dobrze ,że nie ma teraz upałów.
miniboni17 pisze:Wczoraj cały wieczór Kasi szukałam,rano okazało się,że cholera nawiała na dwór i Tż nie zauważył jej i zamknął ją w aucie na całą noc,
dobrze ,że nie ma teraz upałów.
miniboni17 pisze:Moja Kasia została zaczipowana na Paluchu.Oj,kusi ją teraz podwórko,trzeba na nią uważać,żeby nie wymknęła się między nogami przy otwieraniu drzwi.
Może Kasia myślała,że wyrwie na furę jakiegoś kociego kawalera
miniboni17 pisze:Czy mogłybyście mi doradzić coś na likwidację kociego smrodku,właśnie odkryłam,ze któreś podsikało mi skórzaną kanapę
miniboni17 pisze:Dzięki,spróbuję zamówić ten Bio Stalfris.Mam nadzieję,że da się uratować kanapę
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 165 gości