Moje MP6 i ... -cz. szósta-kończymy imprezowo i wspominkowo

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 15, 2010 14:39 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Urlopik mija fajniście, dziś słońce przeplata się z zachmurzeniem. Obecnie zajefajnie świeci. Bylismy godzine temu na plazy, po czym zwialismy bo zaczęło kropić :mrgreen: Teraz piękne słońce. I bądź tu mądry i pisz wiersze 8O Ja urlopuję do końca tygodnia, to jeszcze troche laby. A w niedzielę na koniec urlopu impra u teściów - okrągłe 70 lat teścia :wink:

U futerek OK, choć Rózia ma nadal stan zapalny - dziś konsultowałam telefonicznie wynik wczorajszego badania moczu jakie mama złapała. Nadal mama ma podawac dopyszcznie antybiotyk. Potem zobaczymy. Mam nadzieję, że to nic powazniejszego nie wróży ... wróce zaczne szukac kocich preparatów na to :roll:

Z dzikimi psiakami nie ma żartów, szczególnie z tymi dużymi. Tak jak pisałam moim zdaniem psikacze odstraszacze nie pomogą, bo zadziałają dopiero po chwili. Raczej trzeba by miec ze sobą jakis głosny odstraszacz, może trąbkę kibicowską ? Jakiś klikacz ... nie wiem. Poszperałabym w necie - na pewno ktoś temat przerabiał i ma doświadczenia jak odganiać nie robiąc im krzywdy :ok:

Kolejny raz na Helu nakarmilismy kocią mamę, maluszki spały w budce. I okazało się, że dokarmienia wyszło jeszcze trójka kotów starszych 8O Dobrze, że kupiłam dwie paczki suchego :mrgreen: Dziewczyna pracujące w budce powiedziałą, że te bezdomniaczki sa regularnie dokarmiane i że niestety muszą mieć robale, bo sa chude jak patyki. Dziś jeszcze trochę paczek żarełka zakupię, bo w naszym ośrodku mili starsi sąsiedzi wyczaili kotkę, która gdzies musiała niedawno maluszki urodzić, bo ponoć jeszcze 2 tygodnie temu z brzuszkiem chodziła, a teraz jest smukła my juz ją taka poznalismy - chodziutką ... . Kicia ma swoje miejsce, gdzie Państwo jedzonko wykłądają i je nam zdradzili. Fajni ludzie, mają ze sobą swoją dużą sunię, cud spokojna i milasna :1luvu:

I tak nam czas mija :wink: A u Was jak ?
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro cze 16, 2010 7:07 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Heloł! 8)
U mnie już po labie.
Ale ciężko się dziś wstawało :roll:
Dobrze, że do weekendu tylko 3 dni robocze :wink:

Buźka :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro cze 16, 2010 11:19 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Cioteczki, zbliżamy się do seteczki, a Was niet.
Gdzie zeście som?

Erin

Post » Śro cze 16, 2010 14:56 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Som my som, tylko czasu nie było pisać :mrgreen:

Erin pisze: Iza, a jak sytuacja z Asłankiem?
Potrzebujesz Cykloferonu?
Mam nadal cały zapas, więc nie ma problemu.

Izuniu dziękuję za pamięć :1luvu: , Aslankowi nadal podaję interferon, do końca tego tygodnia, potem przerwa 7 dni i znowu 7 interferonu i test. Jeśli wyjdzie +, to spróbuję jeszcze raz z interferonem ( ostatnią turę ) i wtedy się do Ciebie uśmiechne po Cykloferon bardzo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Śro cze 16, 2010 20:14 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Zaglądamy ukradkiem :oops:
Psi problem znam od tej drugiej strony - pilnowania półmyśliwskiego polującego nieprzewidywalnego kundelka...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro cze 16, 2010 21:20 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Jestesmy, jestesm. Odliczamu do seteczki :ok: Juz niebawem :wink:
Izu, jak pierwszy dzień w robocie po urlopie ? W poniedziałek też mnie to czeka i wiem, że zaboli bardzo po 2,5 tygodniu laby ... :roll:

hehe, kussad zawsze są dwie strony :wink: I moja suczura czasem zaliczy niezłego obszczekacza i jak mi wtedy wstyyyyyd :oops: A jak brzusio się miewa ? :wink:
Obrazek

psiama

Post » Czw cze 17, 2010 8:13 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Cześć Cioteczki! :)
Pierwszy dzień w pracy był dość spokojny, ale wróciłam strasznie zmęczona, bo ledwo wczoraj wstałam o piątej :roll:
Oglądając Ranczo po prostu odleciałam :oops:
Dziś Pumek zaczął drzeć japę przed czwartą, myślałam że ogonem zakręcę :twisted:

Psiama, pierwszy dzień po urlopie zawsze jest bolesny, nie ma na to rady :wink:

Kussad, proszę się nie skradać, my nie bijemy :P :wink:

Iza, polecam się.

Drapanko dla futerek :1luvu:

Erin

Post » Czw cze 17, 2010 14:22 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Urlop ma to do siebie, że szybko się kończy :wink: A po urlopie trzeba odpocząć 8) Też ostatnio "odpływam" wieczorami, czas na urlop, a potem na odpoczynek :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw cze 17, 2010 16:46 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Otóż to! :ok:

Erin

Post » Czw cze 17, 2010 22:38 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

:mrgreen:

A ja tu naprawdę odpoczywam, dziwna chyba jakas jestem :mrgreen: Szkoda, że juz tylko jutro i w sobotę z rana do doooomuuuu :evil:

Uda się setkę strzelić ? :wink:

edit: nie udało się, komu się uda ? :wink:
Obrazek

psiama

Post » Pt cze 18, 2010 6:42 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Hejka! :)
Może ja tego dokonam :wink:

Ptysiu, Ciastku mój kochany - z okazji Twoich trzecich urodzin
życzę Ci wszystkiego najlepszego i dziękuję za to, że jesteś, mój Skarbie :1luvu:

:balony: :birthday: :1luvu: :kotek: :1luvu: :torte: :piwa:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Erin

Post » Pt cze 18, 2010 8:20 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Ptysieńku :birthday: :balony:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt cze 18, 2010 8:31 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Ptysiek bardzo dziękuje i przesyła pozdrowionka :1luvu:

Obrazek

Erin

Post » Pt cze 18, 2010 8:47 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Witamy!
Wszystkiego Najlepszego Ciasteczowy Koteczku!!!

Obrazek

Niech mi ktoś wytłumaczy jak i kiedy z takich słodziaczków
Obrazek

wyrastają wielkie kociska ?
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pt cze 18, 2010 8:56 Re: Moje MP6 i Komputerki -cz. szósta-Zapraszamy na pogaduchy :)

Witaj Gosiu! Cześć KIERY! :)
Dziękujemy za pamięć :1luvu:
Ptyś rzeczywiście był słodziakiem niesamowitym, stąd imię :P
A teraz jest takim fajnym kudłatym zbójem :1luvu:

Erin

[poprzednia][następna]