BUBU 2 MA CUDOWNY DS U KATARZYNY1207 [*]ŻEGNAJ BUBU:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 16, 2010 10:22 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

rybcie pisze:czyżby była jakaś nadzieja? Dla Bubusia byłoby to uratowanie życia... podnoszę

hehe no nie wiem, nie wiem ;) u Kasi jest nasz (a teraz już jej) wrocławski Kropek - Miszcz Demolki zwany Tornadem, który specjalizował się ongiś w skokach z szafy na psa i w wiszeniu na suszarce (dopóki ta razem z nim i naczyniami nie runęła na ziemię, ma tez na swoim koncie zwis z wieszaka na płaszcze który został wyrwany ze ściany razem z kołkami i dupnął o ziemię razem z imć Kropkowskim), nie wiem jak spokojny Bubiś zniósłby tego Kota Demolkę (a co straszniejsze co by było gdyby Bubu posiadał również takie ukryte talenty) 8O :lol: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro cze 16, 2010 10:25 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Gibutkowa pisze:
rybcie pisze:czyżby była jakaś nadzieja? Dla Bubusia byłoby to uratowanie życia... podnoszę

hehe no nie wiem, nie wiem ;) u Kasi jest nasz (a teraz już jej) wrocławski Kropek - Miszcz Demolki zwany Tornadem, który specjalizował się ongiś w skokach z szafy na psa i w wiszeniu na suszarce (dopóki ta razem z nim i naczyniami nie runęła na ziemię, ma tez na swoim koncie zwis z wieszaka na płaszcze który został wyrwany ze ściany razem z kołkami i dupnął o ziemię razem z imć Kropkowskim), nie wiem jak spokojny Bubiś zniósłby tego Kota Demolkę (a co straszniejsze co by było gdyby Bubu posiadał również takie ukryte talenty) 8O :lol: :ryk:

i to wszystko dzieło jednego małego kotka??? 8O 8O 8O
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro cze 16, 2010 10:28 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Nie... 8O to nie wszystko :D :lol: U rodziców Kasi Kropek rozwalił telefon, kilka budzików, całą zastawę stołową i kilka kompletów pościeli (bo wchodził jedną stroną a wychodził drugą (ta bez guzików ;) ). U Kasi zeżarł też troszkę garderoby i takie "pomniejsze" demolki (stłuczenie zastawy itp.)
A to był kotek który ze stresu w schronie zagłodził się prawie na śmierć, a teraz opróżnia wszystkie michy (u Rodziców Kasi zżerał tez jedzenie psu).

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro cze 16, 2010 10:31 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

viewtopic.php?f=1&t=100799

Gibutkowa pisze:Miszcz Demolki Kropencjusz I Wiszący-Na-Suszarce vel Szczerbaty Potffórr zostaje na DS u Katarzyny! :1luvu:
Potrzebne wsparcie mentalne i zrzutka na psychologa :mrgreen:

Obrazek

Zdjęcie ze schronu jeszcze.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro cze 16, 2010 10:34 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

czasami odechciewa mi się żyć jak czytam kolejne wątki :(
nie mogę zaoferować domku (limity od TŻ:( )
ale bardzo bardzo trzymam kciuki....

don_kiciuch

Od: Czw kwi 01, 2010 18:27

Post » Śro cze 16, 2010 10:35 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Jestem przekonana, że Bubuś nie zostanie wypuszczony do DT bez testów.
Wszystkie tymczasiki, które trafiały do mnie z łódzkiego schroniska zawsze były przetestowane!!!

Miszcz Demolki jest bossski :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro cze 16, 2010 10:36 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

joluka pisze:jeśli np. w temacie testów będzie kłopot z finansami - to mogę coś podesłać (niezbyt wiele niestety, ale testy mogę sfinansować)! a jeśli nie na testy to ewentualnemu DT na karmę, szczepienia czy potrzebne zabiegi! tylko żeby ten DT się znalazł........ :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Chętnie dołączę się do zbiórki. Kciuki nieustające :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro cze 16, 2010 10:40 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Gibutkowa pisze:Nie... 8O to nie wszystko :D :lol: U rodziców Kasi Kropek rozwalił telefon, kilka budzików, całą zastawę stołową i kilka kompletów pościeli (bo wchodził jedną stroną a wychodził drugą (ta bez guzików ;) ). U Kasi zeżarł też troszkę garderoby i takie "pomniejsze" demolki (stłuczenie zastawy itp.)
A to był kotek który ze stresu w schronie zagłodził się prawie na śmierć, a teraz opróżnia wszystkie michy (u Rodziców Kasi zżerał tez jedzenie psu).

Gibutkowa! wstydź się! to som jakieś pomówienia normalnie, no! taki mały kotecek takim Miszczem Demolki? :twisted:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Śro cze 16, 2010 10:42 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

a teraz na poważnie: kiedy jest chętny DT, to z testami nie powinno być kłopotów. nie pamiętam, by w ostatnim czasie jakiś kot poszedł z łódzkiego schronu do DT nie przetestowany. trzeba pogadać z CC.
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Post » Śro cze 16, 2010 10:43 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Gibutkowa pisze:Nie... 8O to nie wszystko :D :lol: U rodziców Kasi Kropek rozwalił telefon, kilka budzików, całą zastawę stołową i kilka kompletów pościeli (bo wchodził jedną stroną a wychodził drugą (ta bez guzików ;) ). U Kasi zeżarł też troszkę garderoby i takie "pomniejsze" demolki (stłuczenie zastawy itp.)

łojesoo, faktycznie :oops: , przypomniałam sobie rozpaczliwy apel o dom dla Kropka, taka bidula to była
teraz nadrabia "chude lata" i tak z jaaaakąąąą nawiązką :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro cze 16, 2010 10:44 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

atla pisze:a teraz na poważnie: kiedy jest chętny DT, to z testami nie powinno być kłopotów. nie pamiętam, by w ostatnim czasie jakiś kot poszedł z łódzkiego schronu do DT nie przetestowany. trzeba pogadać z CC.

Aaaa.... no tak teraz mamy "swojego człowieka" w schronie :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro cze 16, 2010 10:47 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

atla pisze:

Gibutkowa! wstydź się! to som jakieś pomówienia normalnie, no! taki mały kotecek takim Miszczem Demolki? :twisted:

Wstydzę się :oops:
Piszesz i masz :mrgreen: :lol: :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro cze 16, 2010 10:52 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Gibutkowa pisze:Wstydzę się :oops:
Piszesz i masz :mrgreen: :lol: :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: :ok:

atla

Post » Śro cze 16, 2010 10:56 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Gibutkowa pisze:

GIBUTKOWA NA KOMENTATORA :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro cze 16, 2010 11:00 Re: BUBU 2 - POMOCY !!! PILNIE POTRZEBNY DS lub DT NA CITO !!!

Na rozweselenie te histojyjki byly potrzebne. Ale jak Bubu do tej pory takiego zachowania nie okazywal, myslicie ze po pobyciu w schronie tak by sie zmienil? Glupie pytanie, no wiem. Klatka i nas by zmienila...

Jak znajdziecie dobrego psychologa dla demolka to ja tez go chcem :mrgreen: Ide na jego watek.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

[poprzednia][następna]