Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie...(')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 15, 2010 13:52 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

sisay pisze:Kiedyś pewna pani podziwiała mojego psa i tak podpytuje o różne rzeczy, popytała o rasę, podziwia jaki błyszczący i w ogóle... a potem pyta: "A czym go pani karmi, pewnie Pedigree?..." (w znaczeniu, że jak taaaki pies, to na pewno dostaje specjalną, drogą i reklamowaną karmę) :ryk:

o to to! właśnie to miałam na myśli :)
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Wto cze 15, 2010 13:54 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

ech, reklama potrafi zdziałać cuda :(
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto cze 15, 2010 15:57 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

sisay pisze:
atla pisze:większość przeciętnych ludzi cieszy się, że dobrze żywi swoje koty, bo kupuje markowego Kitekata czy Whiskasa... bo nie wiedzą zwyczajnie na co zwrócić uwagę... wiem, bo sama tak miałam... :roll:

Kiedyś pewna pani podziwiała mojego psa i tak podpytuje o różne rzeczy, popytała o rasę, podziwia jaki błyszczący i w ogóle... a potem pyta: "A czym go pani karmi, pewnie Pedigree?..." (w znaczeniu, że jak taaaki pies, to na pewno dostaje specjalną, drogą i reklamowaną karmę) :ryk:

:ryk:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto cze 15, 2010 16:20 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

niestety, "twój kot kupowałby whiskas" ;) nawet w książce od rosyjskiego miałam wczoraj obrazek, było o kupowaniu różnych mebli, no i że tata potrzebuje kupić kanapę, dywan, pralkę, a na końcu kot który myśli sobie "a mnie nada kupit wiskas" :twisted:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Wto cze 15, 2010 21:03 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Ale skąd ludzie zaczynający przygodę z kotami lub psami maja wiedzieć jakie karmy są dobre. W TV nie ma reklamy RC, Hill,s,Biolill-a , 1stChoice ani innych dobrych. To właśnie wet powinien dobrze pokierować.
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Wto cze 15, 2010 21:22 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

no powinien, tak samo jak powinien uświadamiać ludzi o kastrowaniu i sterylizacji, a jednak nie robią tego :( dopiero jak coś z brzuchem nie tak, albo narządy wew. zaczynają siadać to jest pytanie o karmę niestety. nie wszyscy, wiadomo, ale jednak.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Śro cze 16, 2010 8:26 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Nieśmiało podpytuję o Ludwiczka i jego piękną przyjaciółkę :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro cze 16, 2010 8:34 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

jerzykowka pisze:Nieśmiało podpytuję o Ludwiczka i jego piękną przyjaciółkę :wink:

no właśnie. Czy następuje dalsze ocieplenie klimatu we wzajemnych relacjach? :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro cze 16, 2010 10:27 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Ocieplenie następuje, ale małymi kroczkami ze względu na "charakterek" Majeczki :wink:

Wczoraj wieczorem bawiły się w berka! :D Tym razem miałam pewność że to zabawa, bo nie polegało to już tylko na uciekaniu Majeczki, ale goniły się na zmianę :mrgreen:
W ciągu dnia głównie śpią i nie zwracają na siebie zbytnio uwagi.
Przed chwilą jednak Majeczka podeszła do fotela na którym śpi Ludi i powąchała go, jakby sprawdzała czy nadal tam jest :D

Oba nie chcą jeść mięsa. Ani kurczaka ani wołowiny, ani surowych ani sparzonych (wszystko przemrażam). Do tego że Maja ma takie okresy to się już przyzwyczaiłam, ale Ludwisiowi próbuję dogadzać na wszelkie sposoby, a on nie chce nic poza suchym :|

LaraAnn

Od: Wto wrz 01, 2009 19:02

Post » Śro cze 16, 2010 10:31 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

LaraAnn pisze:Oba nie chcą jeść mięsa. Ani kurczaka ani wołowiny, ani surowych ani sparzonych (wszystko przemrażam). Do tego że Maja ma takie okresy to się już przyzwyczaiłam, ale Ludwisiowi próbuję dogadzać na wszelkie sposoby, a on nie chce nic poza suchym :|

No to im nie dawaj. U mnie chwilowo to samo - nawet nowa Miriam nie chce mięsa 8O już je zaczęłam nawet podejrzliwie wąchać - nic. TŻ zjadł - żyje, nic mu nie jest.
Szkoda mięsa wyrzucać, więc chrupki i micha wody. Zatęsknią jeszcze za mięchem. :twisted:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro cze 16, 2010 10:34 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Twardy chów Ingi :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro cze 16, 2010 10:40 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

gosiaa pisze:Twardy chów Ingi :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
I skuteczny :wink:
Ingi trza słuchać 8)

Cieszę się, że kotki tak spokojnie na siebie reagują :D
Majeczka bardzo grzecznie się sprawuje, o co u jedynaczek czasem trudno :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro cze 16, 2010 10:45 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

jerzykowka pisze:
gosiaa pisze:Twardy chów Ingi :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
I skuteczny :wink:
Ingi trza słuchać 8)

ej, no co! :evil: ja nie mam czasu się rozczulać - nie to nie, łaski bez. A Ciotki mi tu zaraz zrobią opinię, że mnie forum wyklnie :roll: :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro cze 16, 2010 10:50 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Fotki z wczoraj:

Na słoneczku :D
Obrazek

Wieczorne gonitwy - Tyranozaurus rex już upatrzył swoją niczego nieświadomą ofiarę :lol:
Obrazek

LaraAnn

Od: Wto wrz 01, 2009 19:02

Post » Śro cze 16, 2010 11:01 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

baardzo ładnie :D
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

[poprzednia][następna]