Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marea pisze:Pani Gosi zastrajkowal komputer![]()
![]()
Doczekac sie przyjazdu malutkiej juz nie moze
Marea pisze:Jerzykowa przesadzilas z iloscia literek, to sie nie zmiesci w tytule![]()
Ty wiesz ile ja sie nakombinowac zawsze musze zeby w tytulach zmiescic jak najwiecej tresci
sabina skaza pisze:a myslicie że to juz ten jeden jedyny ostateczny dom layli? ja tak bardzo sie o nią boję. asia na 100% zdecydowała ze layle odda? kilka dni nie miałam jak wejść do netu więc jestem nie na bieżąco.
ifciastu pisze:Zwłaszcza stawiając swoją dumę urażoną ponad dobro kota
ASK@ pisze:ifciastu pisze:Zwłaszcza stawiając swoją dumę urażoną ponad dobro kota
Oby jakieś wnioski wyciągnęła kobita z tego.I zastanowiła sie nad własnym postepowaniem. Myśle,ze bedzie żałowac swej decyzji, jeśli juz tak nie jest. Layla ją pokochała, chodziła za nią jak piesek.Patrząc na to stworzenie tak ufne i kochające moze obudziły sie jakieś uczucia i wyrzuty. Nie sztuka podejmowac decyzje takie jak ta o oddaniu kota.Gdzie urazona duma i ból zadecydowały. Sztuka przyznac sie do błędu i zmienić zdanie. To nie wstyd, znieść wszystko z pochyloną głową.
W całym tym zamieszaniu Aska zapomniała,ze tu o dobro kota tylko chodzi a nie o nią.
To jest kot.Skrzywdzony przez los, na którego ślepą głowinę zwalono cała winę za zło tego świata. I to jest smutne.Pogubiła sie i pewnie nie jest szczęśliwa.
Layla mam nadzieję jakoś przejdzie to wszystko.Znajdzie dom, który ją pokocha, zaakceptuje i przyjmie taką jaka jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 421 gości