Layla. 19.06 to już rok w Nowym Domku ! ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 14, 2010 17:31 Re: Layla.Jest Domek! Zbieramy fundusze na transport! POMOZ!!!

Przelew poszedł :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon cze 14, 2010 18:57 Re: Layla.Jest Domek! Zbieramy fundusze na transport! POMOZ!!!

Pani Gosi zastrajkowal komputer :roll: :lol:
Doczekac sie przyjazdu malutkiej juz nie moze :D
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon cze 14, 2010 19:07 Re: Layla.Jest Domek! Zbieramy fundusze na transport! POMOZ!!!

Marea pisze:Pani Gosi zastrajkowal komputer :roll: :lol:
Doczekac sie przyjazdu malutkiej juz nie moze :D

Jutro będę wiedziała na 100% czy pojedziemy w sobotę czy w niedzielę. Chciałabym jak najwcześniej!!!
Marzenko, może zmienić tytuł - niezawodne Dobre Duszki już zapewniły paliwo na podróż Layli :1luvu:
Jeszcze raz bardzo dziękuję za to wielkie odciążenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon cze 14, 2010 19:13 Re: Layla.Jest Domek! Zbieramy fundusze na transport! POMOZ!!!

Jerzykowa przesadzilas z iloscia literek, to sie nie zmiesci w tytule :mrgreen:
Ty wiesz ile ja sie nakombinowac zawsze musze zeby w tytulach zmiescic jak najwiecej tresci :mrgreen:
Obrazek

Marea

Post » Pon cze 14, 2010 19:15 Re: Layla.Jest Domek! Zbieramy fundusze na transport! POMOZ!!!

Marea pisze:Jerzykowa przesadzilas z iloscia literek, to sie nie zmiesci w tytule :mrgreen:
Ty wiesz ile ja sie nakombinowac zawsze musze zeby w tytulach zmiescic jak najwiecej tresci :mrgreen:

Marzenko, ja nie sugerowałam tytułu tylko jego zmianę :lol: Pewnie się nieprecyzyjnie wyraziłam, przepraszam :oops: To wszystko z wrażenia :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon cze 14, 2010 19:41 Re: Layla. Dobre Duszki już zapewniły paliwo na podróż :)

Tu ucielam, tam skrocilam i dalam rade :D
Obrazek

Marea

Post » Pon cze 14, 2010 21:43 Re: Layla. Dobre Duszki już zapewniły paliwo na podróż :)

Na tą chwilę wpłyneły pieniazki :

30 zl Alanisart
30 zl Taizu

Drogie Panie wpisujecie forumowe nicki w tytule, ułatwi mi to monitorowanie :lol: ale i tak wielkie dzięki :ok:
Ostatnio edytowano Wto cze 15, 2010 11:11 przez Marea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Marea

Post » Pon cze 14, 2010 22:43 Re: Layla. Dobre Duszki już zapewniły paliwo na podróż :)

a myslicie że to juz ten jeden jedyny ostateczny dom layli? ja tak bardzo sie o nią boję. asia na 100% zdecydowała ze layle odda? kilka dni nie miałam jak wejść do netu więc jestem nie na bieżąco.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto cze 15, 2010 5:45 Re: Layla. Dobre Duszki już zapewniły paliwo na podróż :)

sabina skaza pisze:a myslicie że to juz ten jeden jedyny ostateczny dom layli? ja tak bardzo sie o nią boję. asia na 100% zdecydowała ze layle odda? kilka dni nie miałam jak wejść do netu więc jestem nie na bieżąco.

Asia już nie loguje się na forum...
Mam nadzieję, że to będzie ten dom, który pokocha Laylę tak mocno, że nigdy jej nie odda
Zwłaszcza stawiając swoją dumę urażoną ponad dobro kota
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Wto cze 15, 2010 7:31 Re: Layla. Dobre Duszki już zapewniły paliwo na podróż :)

Marea, możesz poinformować Panią Gosię, że Layla pojawi się u niej w sobotę :D
Planuję wyjazd rano, więc powinnyśmy być przedpołudniem :D
Czy zechciałabyś skontaktować się z Asią i zapytać czy będzie mogła podjechać w umówione miejsce i przekazać kicię? Oczywiście jeśli nie zechce, odbiorę Laylę z Kamionek.
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto cze 15, 2010 8:12 Re: Layla. Dobre Duszki już zapewniły paliwo na podróż :)

ifciastu pisze:Zwłaszcza stawiając swoją dumę urażoną ponad dobro kota

Oby jakieś wnioski wyciągnęła kobita z tego.I zastanowiła sie nad własnym postepowaniem. Myśle,ze bedzie żałowac swej decyzji, jeśli juz tak nie jest. Layla ją pokochała, chodziła za nią jak piesek.Patrząc na to stworzenie tak ufne i kochające moze obudziły sie jakieś uczucia i wyrzuty. Nie sztuka podejmowac decyzje takie jak ta o oddaniu kota.Gdzie urazona duma i ból zadecydowały. Sztuka przyznac sie do błędu i zmienić zdanie. To nie wstyd, znieść wszystko z pochyloną głową.
W całym tym zamieszaniu Aska zapomniała,ze tu o dobro kota tylko chodzi a nie o nią.
To jest kot.Skrzywdzony przez los, na którego ślepą głowinę zwalono cała winę za zło tego świata. I to jest smutne.Pogubiła sie i pewnie nie jest szczęśliwa.

Layla mam nadzieję jakoś przejdzie to wszystko.Znajdzie dom, który ją pokocha, zaakceptuje i przyjmie taką jaka jest.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto cze 15, 2010 8:19 Re: Layla. Dobre Duszki już zapewniły paliwo na podróż :)

Oby tylko nowa Duza kotki nie oddała jej nigdy! Za żadne skarby świata! I szczególnie za coś, na co ona wpływu nie miała...
Trzymam mocno kciuki!
A nową Dużą proszę zobowiązać do składania relacji żebyśmy wiedziały co się u Malutkiej dzieje :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto cze 15, 2010 8:25 Re: Layla. Dobre Duszki już zapewniły paliwo na podróż :)

ASK@ pisze:
ifciastu pisze:Zwłaszcza stawiając swoją dumę urażoną ponad dobro kota

Oby jakieś wnioski wyciągnęła kobita z tego.I zastanowiła sie nad własnym postepowaniem. Myśle,ze bedzie żałowac swej decyzji, jeśli juz tak nie jest. Layla ją pokochała, chodziła za nią jak piesek.Patrząc na to stworzenie tak ufne i kochające moze obudziły sie jakieś uczucia i wyrzuty. Nie sztuka podejmowac decyzje takie jak ta o oddaniu kota.Gdzie urazona duma i ból zadecydowały. Sztuka przyznac sie do błędu i zmienić zdanie. To nie wstyd, znieść wszystko z pochyloną głową.
W całym tym zamieszaniu Aska zapomniała,ze tu o dobro kota tylko chodzi a nie o nią.
To jest kot.Skrzywdzony przez los, na którego ślepą głowinę zwalono cała winę za zło tego świata. I to jest smutne.Pogubiła sie i pewnie nie jest szczęśliwa.

Layla mam nadzieję jakoś przejdzie to wszystko.Znajdzie dom, który ją pokocha, zaakceptuje i przyjmie taką jaka jest.

bardzo trafnie ujete - podpisuje sie pod tym co Ask@ napisała

:1luvu: :1luvu: duzo szczescia w nowym domku, Laylo :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto cze 15, 2010 11:14 Re: Layla. Dobre Duszki już zapewniły paliwo na podróż :)

Asiu Jerzykowa, oczywiscie skontaktuje sie z obiema zainteresowanymi...
Obrazek

Marea

Post » Wto cze 15, 2010 16:09 Re: Layla. Dobre Duszki już zapewniły paliwo na podróż :)

Wplynela do mnie juz cala kwota 150 zl :ok:

Asiu Jerzykowa poprosze Cie o dane do przelewu na Twoje konto na PW!
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]