Moderator: Estraven
Dulencja pisze:Jest prawdą, że mój tel nie dziala, bo numer był służbowy, a jak już powtarzam po razy kilka, straciłam pracę a co za tym idzie i tel służbowy!!! Do wielu osób już odezwałam się na priw numerze, do Ciebie jak i np. Femki nie mam kontaktu.
Przepraszam, przekazałam wszystko co miałam do przekazania na forum. Rozumiem, że jestem prawie całym złem tego świata.
Femka pisze:Dulencja, tylko bardzo proszę bez przedstawień i dramatycznych opowieści, ile godzin przestałaś w deszczu.
Pytam raz jeszcze:
ile łapanek miało miejsce i kiedy?
a skoro zaczynasz kreować siebie na biedną ofiarę pozostawioną bez pomocy przez paskudne i nieczułe środowisko łódzkie:
od ilu osób otrzymałaś deklarację pomocy, w konkretnych akcjach, w tym również w łapankach?
na ile propozycji odpowiedziałaś?
Femka pisze:Dulencja, tylko bardzo proszę bez przedstawień i dramatycznych opowieści, ile godzin przestałaś w deszczu.
Pytam raz jeszcze:
ile łapanek miało miejsce i kiedy?
a skoro zaczynasz kreować siebie na biedną ofiarę pozostawioną bez pomocy przez paskudne i nieczułe środowisko łódzkie:
od ilu osób otrzymałaś deklarację pomocy, w konkretnych akcjach, w tym również w łapankach?
na ile propozycji odpowiedziałaś?
[/b]Femka pisze:Femka pisze:[b]ile łapanek miało miejsce i kiedy?
prostu odpowiedz.
Dulencja pisze:Lesna, odowiedź na Twój post. Gdybym dostała na maila cokolwiek wiarygodnego, wywiązałabym się.
Dulencja pisze:Do Femki:
Femko, [...]
Jak rozumiem, miałam i mam obowiązek wszystkich informować, na forum, publicznie, o swoich działaniach, czekając też pewnie aż pewne osoby wyniosą mi kanapki ….
Rozumiem, że uzurpujesz sobie prawo do rozliczania mnie. Wzajemnie, co Ty zrobiłaś?? Mieszkasz w Łodzi, na miejscu? Tak, ale co z tego? Nic, poza gotowością wdziania koszulki.
Weźmy się i zróbcie? To Twoja postawa. A jak nie zrobicie zgodnie z moimi wyobrażeniami to i tak Was rozliczę. Tak najłatwiej, najprościej, najwygodniej. Na kanapie, zza komputera.
Chcesz zniszczyć KM??? Chcesz, tylko czyimi rękami???
P.S. Ten post możesz nazwać histerycznym. .
Użytkownicy przeglądający ten dział: agnes0407, Blue, Google [Bot], Silverblue i 356 gości