Behemot III ...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 15, 2010 7:12 Re: Behemot III ...

Ojejku! 8O :( Może jak zgłodnieje to wróci?...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto cze 15, 2010 7:28 Re: Behemot III ...

no to Ci urządza atrakcje, śmierdziel jeden :twisted: u nas Klemens też ma nas serdecznie w dziurkach: proszę, grożę, a on nic. No przecież MUSI nas słyszeć z odległości 5 metrów, ale nie, idzie w dal, nawet głowy nie odwróci :twisted:
Behemot się wyszlaja, aż zatęskni :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto cze 15, 2010 7:32 Re: Behemot III ...

Kupiłam wszystkie jego przysmaki i jadę.
Tam nic [no prawie...] nie jeździ w tygodniu i nie jest to klient, którego można zwabić na zasadzie "śliczny kotek kici-kici", zresztą w tygodniu prawie nikogo tam nie ma.
Ale martwię się bo wczoraj wieczorem nie widziałam go nawet z daleka :x

POWIEDZCIE, ŻE ON WRÓCI :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto cze 15, 2010 7:40 Re: Behemot III ...

AYO, wróci :ok: . To nie kotek strachulec, który teraz siedzi gdzieś przyczajony i się boi. To kot z charakterem, który daje sobie radę. Jest porządnie znudzony siedzeniem w domu. Otwarty świat stanowi dla niego w porze letniej wielką atrakcję. Trzy dni w terenie mu nie zaszkodzą, choć wiem, że umierasz ze zdenerwowania. Wróci. Twój dom jest tam dla niego jedynym punktem odniesienia w okolicy. Dobrze wie, że tam jest baza. Zgłodnieje porządnie i będzie czekał pod drzwiami, zobaczysz :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Wto cze 15, 2010 7:42 Re: Behemot III ...

AYO wróci Kot B na pewno wróci przecież On Cię kocha miłością wielką :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto cze 15, 2010 7:44 Re: Behemot III ...

Behemot to piękny kocur:) to tak na dzień dobry:)

Ayo, jak byłam malutka mieliśmy kocura Emila, ten to był włóczęga, podobnie jak Behemot z tego ,co widzę. Emila potrafiło nie być przez tydzień, albo i dłużej, ale wracał ze "skruchą". Wybywał głównie jak nabroił, zanim w ogóle kotś zauważył, że coś zostało zniszczone, albo ukradzione. Wszyscy za nim tęskniliśmy, nawet ja, a mnie nie lubił z racji tego, że miałam kilka lat:/ a to był baaaaaaaardzo charakterny kocur.

Trzymam kciuki, za to że Behemot wróci :ok:

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Wto cze 15, 2010 7:50 Re: Behemot III ...

Oj wróci! :D Kto by ci ukradł takiego seryjnego mordercę? :roll: Chyba jaki samobujec... :lol: Wróci brudny, głodny i skruszony, przez kilka dni pozwoli się łaskawie wielbić i sobie dogadzać, a potem przypomni ci znowu, gdzie twoje miejsce.. :wink: Kciukam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto cze 15, 2010 8:04 Re: Behemot III ...

pewnie, że wróci :ok: to, że go nie widziałaś, nie znaczy, że go tam nie ma. Pewno siedzi w jakiej dziurze i się przygląda, jak Ty biegasz jak z pęcherzem :roll: Paradoksalnie dobrze, że przylepiec nie jest, to go nie ukradną. A sam kot da sobie radę :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto cze 15, 2010 8:06 Re: Behemot III ...

Witaj ja-ana :P
Trafiłaś akurat na nerwową sytuację.
A w ogóle to skąd wiatry Cie przywiały? :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto cze 15, 2010 8:12 Re: Behemot III ...

Na wyprawke mocne kciuki. Przyjedz z powrotem z kotem w transporterku.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto cze 15, 2010 8:21 Re: Behemot III ...

AYO pisze:Witaj ja-ana :P
Trafiłaś akurat na nerwową sytuację.
A w ogóle to skąd wiatry Cie przywiały? :wink:

Już wcześniej widziałam wątek, ale ostatnio sama miałam nerwówkę (w sumie jeszcze trochę mam) i nei miałam czasu zerknąć. A dziś znów zobaczyłam wątek o Behemocie i przejżałam sobie. Szkoda strasznie, że chłopaczysko nawiało, ale wygląda na to, że ten typ tak ma. Totalna pogarda dla uczuć człowieka :mrgreen: skądś to znam i rozumiem co czujesz. Ja sama, po kilku latach przerwy w posiadanu kota w koncu się doczekałam :D chwilowo mam trzy, a czy wszystkie 3 zostaną, to czas pokaże, bo ten jednej raz troszkę niepewny, bo mały i na razie na wykarmieniu, a dwa, że nie wiem czy damy rade z 3 kotami i królikiem. Z resztą zapraszam na wątek: viewtopic.php?f=1&t=112694

P.S. Emil miał takie jazdy, że potrafił beszczelnie przejść obok domu, a przed nami uciekał. Wracał na ogół po jakimś czasie brudny, czasem troszkę podrapany z głową opuszczona i uszami po sobie, a ogon wlókł za sobą. Grzecznego udawał, dopóki ktos nie usiadł na jego fotelu.....Ale był wspaniałym kotem.

Będę śledziła, czy Behemot wrócił :D

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Wto cze 15, 2010 9:04 Re: Behemot III ...

Wróci! Powłóczy się, zgłodnieje, zmęczy się i wróci :ok: Rodziców kot wychodzi - czasem znika na 2 dni - jak wróci rzuca się na miski, i pada w wygodnym miejscu. Śpi około dobę budząc się czasem tylko na jedzenie i domycie się :wink: Pogoda teraz sprzyja, więc kotecka pognało w dzicz :ok:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Wto cze 15, 2010 9:16 Re: Behemot III ...

Wróci! :ok: Może nawet z suwenirem dla ciebie :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto cze 15, 2010 9:20 Re: Behemot III ...

Słynna hacjenda :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Możesz podać dokładny adres na PW Obrazek

Wróci ,wróci kotecek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto cze 15, 2010 9:29 Re: Behemot III ...

Dziękujemy Amyszce :P

Tak jak obiecałam, specjalnie z myślą o Was cyknęłam w sobotę domek. Można zacząć się zachwycać :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]