PO POTRĄCENIU - To JUŻ ROK, wciąż leczony,potrzebne wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 12, 2010 9:18 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Jak tylko rano sie porusze to Eustachy sie mizia jak mały kociak , jest przesłodki :lol:
Staram sie go tez w nocy przewijać , ale z tym cięzko idzie bo zasypiam i dzis znów pranie wersalki , koca poscieli ....
Chyba bede misiała kupić pioracy odkurzacz aby prać wersalki ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon cze 14, 2010 0:14 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Ulubiną zabawką po przewijanu Eustchego jest gałązka z wierzby płaczącej , biega jak szalony za nią :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon cze 14, 2010 6:26 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:Jak tylko rano sie porusze to Eustachy sie mizia jak mały kociak , jest przesłodki :lol:
Staram sie go tez w nocy przewijać , ale z tym cięzko idzie bo zasypiam i dzis znów pranie wersalki , koca poscieli ....

a może by zakładać pomiędzy wersalkę a prześcieradło takie gumowe podkłady?
tak mi się coś wydaję, że to mozna kupić albo w aptece albo w sklepach medyczno-rehabilitacyjnych
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon cze 14, 2010 16:29 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

mar9 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Jak tylko rano sie porusze to Eustachy sie mizia jak mały kociak , jest przesłodki :lol:

a może by zakładać pomiędzy wersalkę a prześcieradło takie gumowe podkłady?
tak mi się coś wydaję, że to mozna kupić albo w aptece albo w sklepach medyczno-rehabilitacyjnych

Myslałam o tym :?
Eustachy sika z krwią , dałm mu juz urosept a rano jede do weta
:x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon cze 14, 2010 21:12 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

kurcze! Skąd ta krew?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon cze 14, 2010 21:52 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

przepraszam za OT, ale pilna sprawa:
viewtopic.php?f=1&t=112671&start=0
H E L P :!: :!: :!: :!: :!:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon cze 14, 2010 23:09 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

honda11 pisze:kurcze! Skąd ta krew?

Nie mam pojęcia , boje sie o niego :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 15, 2010 7:30 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:
honda11 pisze:kurcze! Skąd ta krew?

Nie mam pojęcia , boje sie o niego :x

ja też, kciuki za słodziaka choć potrzymam, za zdrówko :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto cze 15, 2010 11:15 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Eustachy jest po badaniu moczu i ma zapalenie pecherza i jest na antybiotykach co najmniej przez 10 dni , jest tez na urosepcie .

Dzis o godz 19 tej będzie u mnie ktos w sprawie adopcji i prosze trzymajcie kciuki , moze to ten domek ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 15, 2010 11:30 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:Eustachy jest po badaniu moczu i ma zapalenie pecherza i jest na antybiotykach co najmniej przez 10 dni , jest tez na urosepcie .

Dzis o godz 19 tej będzie u mnie ktos w sprawie adopcji i prosze trzymajcie kciuki , moze to ten domek ...

ja już zacznę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto cze 15, 2010 15:12 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

bardzo mocno zaciskam kciuki i myślę pozytywnie :ok: :ok: :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw cze 17, 2010 11:58 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Dzieki za pozytywne emocje :lol:
Eustachy jjuz nie sika z krwią , ale antybityk nadal bierze ....

Pilie szukam domku dla 7 letniego brazowego jamnika , moze ktos z Was wie kto by mógl przygarnąć , bardzo by tez były potrzebne ogloszenia , czy moze ktoś ?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw cze 17, 2010 12:18 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

czyli z adopcji Eustachiusza nici???? :?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw cze 17, 2010 12:29 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

mar9 pisze:czyli z adopcji Eustachiusza nici???? :?

Jego adopcja była by prawdziwym cudem , on wymaga cało dobowej opieki , co 2 - 3 godz musi miec zmienane majtki z podpaskami a w nocy jak sie nie obudze na czas to przemaka no i trzeba go kąpać , prać posciel koldre a czasami tez i wersalke bo spi ze mną . Nie mam sumienia go na noc zamykać do klatki , on musi sie przytulić jak zasypia
A jego haratker jest tak cudowny , taki pro ludzki , miziasty , kochany ... Każdy kto go u mnie poznał twierdzi to samo
8)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt cze 18, 2010 6:25 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:
mar9 pisze:czyli z adopcji Eustachiusza nici???? :?

Jego adopcja była by prawdziwym cudem , on wymaga cało dobowej opieki , co 2 - 3 godz musi miec zmienane majtki z podpaskami a w nocy jak sie nie obudze na czas to przemaka no i trzeba go kąpać , prać posciel koldre a czasami tez i wersalke bo spi ze mną . Nie mam sumienia go na noc zamykać do klatki , on musi sie przytulić jak zasypia
A jego haratker jest tak cudowny , taki pro ludzki , miziasty , kochany ... Każdy kto go u mnie poznał twierdzi to samo
8)

łomatko, Justa, Ty masz wielkie serducho, tyle poświęcenia, szacun :aniolek: :king: :aniolek: :king:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]