Staram sie go tez w nocy przewijać , ale z tym cięzko idzie bo zasypiam i dzis znów pranie wersalki , koca poscieli ....
Chyba bede misiała kupić pioracy odkurzacz aby prać wersalki ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Jak tylko rano sie porusze to Eustachy sie mizia jak mały kociak , jest przesłodki![]()
Staram sie go tez w nocy przewijać , ale z tym cięzko idzie bo zasypiam i dzis znów pranie wersalki , koca poscieli ....
mar9 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Jak tylko rano sie porusze to Eustachy sie mizia jak mały kociak , jest przesłodki![]()
a może by zakładać pomiędzy wersalkę a prześcieradło takie gumowe podkłady?
tak mi się coś wydaję, że to mozna kupić albo w aptece albo w sklepach medyczno-rehabilitacyjnych
Justa&Zwierzaki pisze:honda11 pisze:kurcze! Skąd ta krew?
Nie mam pojęcia , boje sie o niego
Justa&Zwierzaki pisze:Eustachy jest po badaniu moczu i ma zapalenie pecherza i jest na antybiotykach co najmniej przez 10 dni , jest tez na urosepcie .
Dzis o godz 19 tej będzie u mnie ktos w sprawie adopcji i prosze trzymajcie kciuki , moze to ten domek ...
mar9 pisze:czyli z adopcji Eustachiusza nici????
Justa&Zwierzaki pisze:mar9 pisze:czyli z adopcji Eustachiusza nici????
Jego adopcja była by prawdziwym cudem , on wymaga cało dobowej opieki , co 2 - 3 godz musi miec zmienane majtki z podpaskami a w nocy jak sie nie obudze na czas to przemaka no i trzeba go kąpać , prać posciel koldre a czasami tez i wersalke bo spi ze mną . Nie mam sumienia go na noc zamykać do klatki , on musi sie przytulić jak zasypia
A jego haratker jest tak cudowny , taki pro ludzki , miziasty , kochany ... Każdy kto go u mnie poznał twierdzi to samo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 303 gości