kinga żadne schronisko nie przyjmie kotów wolnobytujących, tylko ogłoszenia i błagac ludzi o dom
dziewczyny opisujcie wasze akcje plus ze 2 zdjęcia i na maila do kingi, musimy uzupełnic rubrykę"Nasze akcje" na
www.pkdt.plmarea a jak taki juz dziś dobry humor miałam,....boże znowu niechciane koty

mi na sercu ciążą te z przymorza 7 sztuk.......
ludzie to debile, zrobic taki durny kawał.
ktoś mi zrobił allegro, dziękuje telefon znów dzwoni w spr. adopcji
kochana magradz adoptowała monikę

to była kotka hotelowa i miała pozostać z nami już, ale nie ma co się kierować egozimem, ze kotka fajnie się opiekowała innymi kotami- jej się należy kanapa, dorosły i dom z ludźmi a nie pomieszczenie do obrządku. gosia dzięki dzięki- tak jak rzekłam, 2 koty macie u mnie zawsze na wakacje gratis
smutne, z helga nie doczekała nowego imienia i nowych kochanych dużych

a dziś dzwoniła po nia inna pani- tez byłą zdecydowana na helgunię, odeszła będąc kochaną.
wszystkich wczorajszych gości którzy grillowali u dr kasprzyka upraszam się następnym razem przynosic mniej do jedzenia, pani doktor spakowała mi torbiska żarcia i ja to teraz mrożę i będe kolejny tydzień to jadła, więc zapraszam jakby był ktos głodny. u mnie są :
- miska chyba moniki,
- kurtki kingi,
- masa ciastek, czipów (a ja się odchudzam

)
dziękuję za przybycie wczoraj do doktorów- było niezwykle miło, tylko dyńka pękała dziś rano po mochito
kasieńka zbieraj karmę, zbieraj jak będzie dużo to mi podwieziecie

ania ty będziesz niedługo rodzić, nie kolekcjonuj tych kotów
a mis en z oczu spędza kotka z fortecznej i tak sobie myślę, ze już nie miałam brać nawet pchły z kota, bo stoja u mnie juz klatki- dostawki, i miejsc brakuje....ale może monika właśnie dla niej dziś zwolniła miejsce? jaka ona jest, przyjazna? nie wygląda na chorą?
no i maluchy, po nocach spać nie mogę, tyle dzieci kocich do zabrania z ulicy.......