Gibutkowa pisze:a może robaki?Zrób im zwykłe badanie kupy pod mikroskopem. Może to jakieś robactwo paskudne?
kupy były sprawdzane, czyste, może powtórzymy w takim razie
dziś bez rzygania, grandziła cała czwórka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:a może robaki?Zrób im zwykłe badanie kupy pod mikroskopem. Może to jakieś robactwo paskudne?
Ja-Ba pisze:jesli kot rano dostaje antybiotyk to probiotyk w jedzeniu powinien pojawić się nie wcześniej jak dwie godziny po antybiotyku. Taka "szkołę" ja dostałam..![]()
Gibutkowa pisze:hmm... ja słyszałam że we Wrocku robią zwierzętom testy na alergie pokarmowe. Nie wiem na jakiej zasadzie to robią, gdzie, z czego... po prostu w rozmowie u weta z jedną babką tak wyszło. Może takie coś spróbować?Sama już nie wiem...
bekos pisze:no to niewesoło maciea u Was Cynamon i Wanilia mają stały dostęp do karmy? bo u mnie to dostają tylko o stałych porach i od razu to zjadają, więc nie byłoby ryzyka, żeby im inny kot podjadł z miski (bo ja zołza jestem i nie pozwalam kotom tyć, więc nie ma podjadania między posiłkami)
cynamon i wanilia pisze:u nas nadal wzloty i upadki, czyli rzyganko i latanko![]()
a póki co fotki:
biedne Suaziątko
Toguś
Konguś
Maliś
Cynamonek (niby) grubas
ale w każdą miskę się zapakuje
a tak wygląda miłość siostrzano-braterska po 2 latach
Cynamon tatusiowaty- z Togo
Cynamon tatusiowaty- z Kongo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości