Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 14, 2010 9:46 Re: Legnica

Piękne kotki i fotorelacja :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon cze 14, 2010 10:10 Re: Legnica

No i najnowszy podopieczny Wiesi - Saszka. Kot po niesamowitych przejściach :( Chory, zmęczony życiem, zniszczony. Kot Zmarnowany :( Na pewno nie dziki. Na pewno nie wolnożyjący. Wie co to dom, co to dobry człowiek, wie co to głaski. Ale na pewno wie też co to mróz, głód. Wie co to kopniak, cios, kamień :( Obolała sylwetka, kot, który chce zniknąć, być niewidzialnym by więcej nie czuć bólu. By nie otrzymać kolejnego ciosu :( W jego oczach widać smutek, ogrom cierpienia. Ale myślę, że widać też ogromną siłę i wolę walki. Wolę życia. Mam wielką nadzieję, że siła Saszy i opieka Wiesia uczynią cud.

Obrazek

Lubi głaski, oddaje się im cały, ale wciąż z lękiem w tle... Wciąż uniżenie i poddanie...

Obrazek
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon cze 14, 2010 11:29 Re: Legnica

Boo77 dziękuję za świetną fotorelację i cudowne komentarze :)

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon cze 14, 2010 12:37 Re: Legnica

Willow_ pisze:Boo77 dziękuję za świetną fotorelację i cudowne komentarze :)

:oops:

To nie mnie należą się podziękowania tylko Wiesi. To, co robi jest niesamowite, nie da się tego opisać!
Obrazek

Boo

Post » Pon cze 14, 2010 13:25 Re: Legnica

Legnica,

dziś kurier z Siódemki powinien dowieżć karmę dla Saszy..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon cze 14, 2010 13:27 Re: Legnica

:cry: wzruszyłam się opisem Saszy.Bardzo trafnie Boo77 ujęłaś to coś,co Sasza nadal dźwiga.Doświadczenia,jakich nie powinna doznać żadna czująca istota.
Wystarczy poobserwować Saszę i od samego patrzenia na niego człowiekowi robi się jakoś tak ciężko i smutno,gdyby tak można było dać mu drugie życie,inne...
Ostatnio edytowano Pon cze 14, 2010 13:30 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Pon cze 14, 2010 13:28 Re: Legnica

olamichalska pisze:Legnica,

Świetnie,jestem w domu,na pewno odbiorę.
Olamichalska jestem bardzo wdzięczna :1luvu:
Legnica

Post » Pon cze 14, 2010 13:29 Re: Legnica

nie ma sprawy :-)
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon cze 14, 2010 13:36 Re: Legnica

Legnica pisze::cry: wzruszyłam się opisem Saszy.Bardzo trafnie Boo77 ujęłaś to coś,co Sasza nadal dźwiga.Doświadczenia,jakich nie powinna doznać żadna czująca istota.
Wystarczy poobserwować Saszę i od samego patrzenia na niego człowiekowi robi się jakoś tak ciężko i smutno,gdyby tak można było dać mu drugie życie,inne...

Wiesiu, on właśnie dostał to drugie, dobre życie :1luvu:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pon cze 14, 2010 13:44 Re: Legnica

Marudka pisze:
Legnica pisze::cry: wzruszyłam się opisem Saszy.Bardzo trafnie Boo77 ujęłaś to coś,co Sasza nadal dźwiga.Doświadczenia,jakich nie powinna doznać żadna czująca istota.

Wiesiu, on właśnie dostał to drugie, dobre życie :1luvu:

Właśnie!
Obrazek

Boo

Post » Pon cze 14, 2010 14:33 Re: Legnica

się poryczałam
:oops:
Legnica

Post » Pon cze 14, 2010 15:23 Re: Legnica

olamichalska pisze:Legnica,

Przyszła karma,aż 2 kg! i coś jeszcze 8) ludziska jaką Sasza będzie miał dzisiaj motywację do działania!postaram się zrobić foty 8)
Olamichalska masz siódmy zmysł chyba :lol:
Ostatnio edytowano Pon cze 14, 2010 17:26 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Pon cze 14, 2010 16:34 Re: Legnica

Boo77 pisze:No i najnowszy podopieczny Wiesi - Saszka. Kot po niesamowitych przejściach :( Chory, zmęczony życiem, zniszczony. Kot Zmarnowany :( Na pewno nie dziki. Na pewno nie wolnożyjący. Wie co to dom, co to dobry człowiek, wie co to głaski. Ale na pewno wie też co to mróz, głód. Wie co to kopniak, cios, kamień :( Obolała sylwetka, kot, który chce zniknąć, być niewidzialnym by więcej nie czuć bólu. By nie otrzymać kolejnego ciosu :( W jego oczach widać smutek, ogrom cierpienia. Ale myślę, że widać też ogromną siłę i wolę walki. Wolę życia. Mam wielką nadzieję, że siła Saszy i opieka Wiesia uczynią cud.

Obrazek

Lubi głaski, oddaje się im cały, ale wciąż z lękiem w tle... Wciąż uniżenie i poddanie...

Obrazek

:cry: :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon cze 14, 2010 17:12 Re: Legnica

Baza "nie patrzy" na jedno oczko,chyba jej coś wpadło,bo stanu zapalnego nie ma.
Legnica

Post » Wto cze 15, 2010 11:13 Re: Legnica

Beza jest dziś na zabiegu czyszczenia ząbków.A Maja w nocy wymiotowała śliną.Zabiorę kotkę do kontroli,jak będę odbierać Bezę.
Chcę porobić kotkom ogłoszenia,Muszę się upewnić czy z Mają nic złego się nie dzieje.
Beza będzie miała dziś zrobione badanie kontrolne krwi,trzeba sprawdzić przede wszystkim nerki,poprzednie ,pierwsze badanie było ok. 1,5 miesiąca temu.

W kuwecie Saszy,jest dziś rewelacyjnie wzorowy urobek.Pierwszy kupal"normalny",chociaż nie liczę na to ze tak będzie już stale,to bardzo cieszę się z tej pierwszej normalnej kupy :D
Legnica

[poprzednia][następna]