Jesteś byłaś i będziesz fanstastyczną "kociarą"
to jest jak nałóg z tego ciężko wyjść

Przykro

Moderator: Estraven
Femka pisze:przepraszam, że tak na odchodnym, ale nie wszystko rozumiem. Może coś przeoczyłam.
Rozumiem, że dalej chodzi o złapanie Tiki.
Ile razy miały miejsce łapanki kotki? Ile razy zorganizowana została akcja z klatkami? Ale taka z prawdziwego zdarzenia?
I kiedy?
piotr568 pisze: policz ilu masz tu przyjaciół, a ilu wrogów.
Femka pisze:Femka pisze:przepraszam, że tak na odchodnym, ale nie wszystko rozumiem. Może coś przeoczyłam.
Rozumiem, że dalej chodzi o złapanie Tiki.
Ile razy miały miejsce łapanki kotki? Ile razy zorganizowana została akcja z klatkami? Ale taka z prawdziwego zdarzenia?
I kiedy?
pozwolę sobie pytanie powtórzyć.
Na razie powstrzymam się z wyrażaniem żalu, bo po cierpliwej lekturze wątku czuję się mocno wystrychnięta na dudka. Na początku sugestie, że łapanki trwają, potem seria tajemniczych deklaracji, że się dzieje, ale poza forum, a na końcu spektakularny foch, zebranie zabawek i opuszczenie forum w charakterze ofiary.
Ponieważ według mnie jedyne ofiary to w dalszym ciągu wyłącznie kotki, z nadzieją wielką czekam na odpowiedź na moje pytania.
kotydwa12 pisze:O łapankach była mowa w pierwszej części wątku (28-30 kwietnia) i ich efektem jest Małe Bure u Dulencji jeżeli pamięć mnie nie zawodzi a skleroza nie staje się moją najlepszą przyjaciółką (nie mam w tej chwili czasu na "przekopanie" części I).
Gibutkowa pisze:U Dulencji jest oprócz Mełego Burego jeszcze Rudolf (czy jakoś tak) - "efekt uboczny" kolejnej łapanki, a z tego co wiem było ich kilka. A tak swoją drogą to czego oczekujecie pytając o liczbę łapanek? Konkretnej liczby? Dat? Co to komu da? No chyba że wystarczy stwierdzenie "kilka" to ja mogę odpowiedzieć na to pytanie i właśnie to zrobiłam.
Monika pisze:Gibutkowa pisze:U Dulencji jest oprócz Mełego Burego jeszcze Rudolf (czy jakoś tak) - "efekt uboczny" kolejnej łapanki, a z tego co wiem było ich kilka. A tak swoją drogą to czego oczekujecie pytając o liczbę łapanek? Konkretnej liczby? Dat? Co to komu da? No chyba że wystarczy stwierdzenie "kilka" to ja mogę odpowiedzieć na to pytanie i właśnie to zrobiłam.
Mi wystarczy, dziekuje
Gibutkowa pisze:U Dulencji jest oprócz Mełego Burego jeszcze Rudolf (czy jakoś tak) - "efekt uboczny" kolejnej łapanki, a z tego co wiem było ich kilka. A tak swoją drogą to czego oczekujecie pytając o liczbę łapanek? Konkretnej liczby? Dat? Co to komu da? No chyba że wystarczy stwierdzenie "kilka" to ja mogę odpowiedzieć na to pytanie i właśnie to zrobiłam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue, Wix101 i 340 gości