MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-Łodzian proszę o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 11, 2010 12:13 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

mam nadzieję, że z tych wróżb wynika coś dobrego dla kotek.....
pamiętam, jak dzięki delfin został odnaleziony kotek, który przyjechał do Łodzi i tu zaginął. Oczywiście z powodzeniem
Kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt cze 11, 2010 12:56 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Gibutkowa pisze:
tillibulek pisze:dellfin i Rakea wroza z tarota na temat sytuacji Tiki.... ale dokladnie to tez nie rozumiem o co chodzi

aaaa.... no tak pisały nawet chyba kiedyś na wątku, zupełnie mi z głowy wyleciało :roll:
W takich chwilach wolę nie wierzyć we wróżby ;)

to może oficjalnie zdementuję - niestety na Tarocie się nie znam.
Tylko czasem zaglądam tu i ówdzie :wink:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt cze 11, 2010 13:06 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Co by nie było, staram się nie tracić nadziei. Chociaż z wielkim niepokojem zawsze tu zaglądam.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt cze 11, 2010 13:11 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

hanelka pisze:Co by nie było, staram się nie tracić nadziei. Chociaż z wielkim niepokojem zawsze tu zaglądam.

ja też!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt cze 11, 2010 13:13 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Rakea pisze:
Gibutkowa pisze:
tillibulek pisze:dellfin i Rakea wroza z tarota na temat sytuacji Tiki.... ale dokladnie to tez nie rozumiem o co chodzi

aaaa.... no tak pisały nawet chyba kiedyś na wątku, zupełnie mi z głowy wyleciało :roll:
W takich chwilach wolę nie wierzyć we wróżby ;)

to może oficjalnie zdementuję - niestety na Tarocie się nie znam.
Tylko czasem zaglądam tu i ówdzie :wink:

czyżby w szklaną kulę? mój szwagier spotkał takiego jednego starutkiego dziadka, który posługiwał się wahadełkiem. Kiedyś wszedł do nich do sklepu zoologicznego i rozpoznał płeć wszystkich zwierzaków bez dotykania ich nawet (przez szybkę terrarium) 8O i powiedział szwagrowi że z całej ekipy pracującej w sklepie on jako jedyny ma takie same zdolności jak on ;) i teraz szwagier tez macha wahadełkiem ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt cze 11, 2010 13:16 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Gibutkowa pisze:czyżby w szklaną kulę? mój szwagier spotkał takiego jednego starutkiego dziadka, który posługiwał się wahadełkiem. Kiedyś wszedł do nich do sklepu zoologicznego i rozpoznał płeć wszystkich zwierzaków bez dotykania ich nawet (przez szybkę terrarium) 8O i powiedział szwagrowi że z całej ekipy pracującej w sklepie on jako jedyny ma takie same zdolności jak on ;) i teraz szwagier tez macha wahadełkiem ;)

no to szwagier będzie wiedział w co patrzę :ryk: :wink:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Sob cze 12, 2010 15:41 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Nieustanne kciuki za Tikę :ok: :ok: :ok: .

Kochani teraz ja mam prośbę:
może zechcielibyście wspomóc Kotkowo Białystok swoim głosem w ankiecie KrakVetowetu
viewtopic.php?f=1&t=112159

To zaledwie kilku ludzi o wielkim sercu. Utrzymują koty dzięki datkom dobrych ludzi i bazarkom na miau.Z tych pieniążków leczą,wspomagają DT w karmę i żwirek.
W chwili obecnej mają całe stado kociąt. Potrzebują dobrej karmy, funduszy na zakup klatki do kwarantanny oraz klatki łapki.
Startują w tej ankiecie już enty raz i bardzo proszą Was o wsparcie dla Kotkowa

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Sob cze 12, 2010 18:36 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

poszło!

I kciuki za kociaste ,którym KM darowała wolność (podobno na wyraźne ich zyczenie :mrgreen: )też są :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Sob cze 12, 2010 20:36 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

gorąco dziękujemy za wsparcie i głos :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie cze 13, 2010 10:48 przez ellza1, łącznie edytowano 1 raz

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Sob cze 12, 2010 20:43 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Przeczytałam historię Tiki, przykra sprawa....

Przepraszam za offtopa, ale kotki z pseudoschroniska potrzebują pomocy:
viewtopic.php?f=13&t=112556&p=6071816#p6071816

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob cze 12, 2010 21:58 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Odchodzę z miau. Zamykam jeszcze zaległe sprawy, mój wątek już jest zamknięty.
Pomimo tego, co Delfin twierdzi, wiem, że Tika żyje, wiem od kogoś, komu Natalia wskazała Tikę podczas karmienia kilka dni temu.
Nie poddam się, będę dalej walczyła o Tikę i zrobię wszystko, aby znalazła się u mnie.

Nie wiem, kto komuś coś powiedział, co jakiś czas temu miało miejsce, kiedy Tike widziałam i jak pewna siebie jestem, że spośród burych kotów śmiem twierdzić i rozpoznać, że widziałam właśnie ją.. Pomimo, iż znam ją tylko ze zdjęć.

Przykro mi bardzo, że tak się to kończy, ale naprawdę mam dość.
Osoby, którym odpiswałam na PW ( w bardziej lub mnie elegencki sposób), mam nadzieję, zrozumieją i wybaczą.

Tyle.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Nie cze 13, 2010 12:29 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:Odchodzę z miau. Zamykam jeszcze zaległe sprawy, mój wątek już jest zamknięty.
Pomimo tego, co Delfin twierdzi, wiem, że Tika żyje, wiem od kogoś, komu Natalia wskazała Tikę podczas karmienia kilka dni temu.
Nie poddam się, będę dalej walczyła o Tikę i zrobię wszystko, aby znalazła się u mnie.

Nie wiem, kto komuś coś powiedział, co jakiś czas temu miało miejsce, kiedy Tike widziałam i jak pewna siebie jestem, że spośród burych kotów śmiem twierdzić i rozpoznać, że widziałam właśnie ją.. Pomimo, iż znam ją tylko ze zdjęć.

Przykro mi bardzo, że tak się to kończy, ale naprawdę mam dość.
Osoby, którym odpiswałam na PW ( w bardziej lub mnie elegencki sposób), mam nadzieję, zrozumieją i wybaczą.

Tyle.

Przykro mi, mam nadzieję, że odchodzisz na trochę i powrócisz do nas, kiedyś...
Pamiętaj, że masz na forum i przyjaznych sobie ludzi, kciuki za Tikunię i pozostałe kotki są i będą nadal. :ok: :ok: :ok:
Pozwolę sobie napisać: do zobaczenia
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie cze 13, 2010 16:16 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

przepraszam, że tak na odchodnym, ale nie wszystko rozumiem. Może coś przeoczyłam.
Rozumiem, że dalej chodzi o złapanie Tiki.
Ile razy miały miejsce łapanki kotki? Ile razy zorganizowana została akcja z klatkami? Ale taka z prawdziwego zdarzenia?
I kiedy?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie cze 13, 2010 17:33 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja, co sie stało? Albo gapa jestem albo coś stało sie poza forum!?
czy dobrze rozumiem,że delfin mówiła,ze Tika jest za TM?
Obrazek

ASK@

Post » Nie cze 13, 2010 19:42 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

ASK@ pisze:Dulencja, co sie stało? Albo gapa jestem albo coś stało sie poza forum!?
czy dobrze rozumiem,że delfin mówiła,ze Tika jest za TM?

ja też jakoś się ...co się stałoo?? Dulencja??
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

[poprzednia][następna]