pamiętam, jak dzięki delfin został odnaleziony kotek, który przyjechał do Łodzi i tu zaginął. Oczywiście z powodzeniem
Kciuki

Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:tillibulek pisze:dellfin i Rakea wroza z tarota na temat sytuacji Tiki.... ale dokladnie to tez nie rozumiem o co chodzi
aaaa.... no tak pisały nawet chyba kiedyś na wątku, zupełnie mi z głowy wyleciało![]()
W takich chwilach wolę nie wierzyć we wróżby
hanelka pisze:Co by nie było, staram się nie tracić nadziei. Chociaż z wielkim niepokojem zawsze tu zaglądam.
Rakea pisze:Gibutkowa pisze:tillibulek pisze:dellfin i Rakea wroza z tarota na temat sytuacji Tiki.... ale dokladnie to tez nie rozumiem o co chodzi
aaaa.... no tak pisały nawet chyba kiedyś na wątku, zupełnie mi z głowy wyleciało![]()
W takich chwilach wolę nie wierzyć we wróżby
to może oficjalnie zdementuję - niestety na Tarocie się nie znam.
Tylko czasem zaglądam tu i ówdzie
Gibutkowa pisze:czyżby w szklaną kulę? mój szwagier spotkał takiego jednego starutkiego dziadka, który posługiwał się wahadełkiem. Kiedyś wszedł do nich do sklepu zoologicznego i rozpoznał płeć wszystkich zwierzaków bez dotykania ich nawet (przez szybkę terrarium)i powiedział szwagrowi że z całej ekipy pracującej w sklepie on jako jedyny ma takie same zdolności jak on
i teraz szwagier tez macha wahadełkiem
Dulencja pisze:Odchodzę z miau. Zamykam jeszcze zaległe sprawy, mój wątek już jest zamknięty.
Pomimo tego, co Delfin twierdzi, wiem, że Tika żyje, wiem od kogoś, komu Natalia wskazała Tikę podczas karmienia kilka dni temu.
Nie poddam się, będę dalej walczyła o Tikę i zrobię wszystko, aby znalazła się u mnie.
Nie wiem, kto komuś coś powiedział, co jakiś czas temu miało miejsce, kiedy Tike widziałam i jak pewna siebie jestem, że spośród burych kotów śmiem twierdzić i rozpoznać, że widziałam właśnie ją.. Pomimo, iż znam ją tylko ze zdjęć.
Przykro mi bardzo, że tak się to kończy, ale naprawdę mam dość.
Osoby, którym odpiswałam na PW ( w bardziej lub mnie elegencki sposób), mam nadzieję, zrozumieją i wybaczą.
Tyle.
ASK@ pisze:Dulencja, co sie stało? Albo gapa jestem albo coś stało sie poza forum!?
czy dobrze rozumiem,że delfin mówiła,ze Tika jest za TM?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 351 gości