Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 12, 2010 18:55 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Sob cze 12, 2010 18:59 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

prześliczny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob cze 12, 2010 19:12 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Boski jest :D

alla7

Od: Pon mar 29, 2010 18:38

Post » Sob cze 12, 2010 19:41 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

:kotek: ależ cudo :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Sob cze 12, 2010 19:42 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

alla7 pisze:Boski jest :D

Zgadzam się z Tobą, jest boski...
Cudny, przymilaśny kocio.
On jeden przychodzi na głaskanko do łóżka, jak się budzę :D
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Sob cze 12, 2010 21:14 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Sob cze 12, 2010 22:00 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Kasiu! (P)odmieniłaś Mania! :1luvu:

To już nie jest ten wymoczek, którego do Ciebie przywiozłam. Ma gładką sierść, buzię pełniejszą :)

Zaraz wrzucę nowe fotki i zdam relacje :)

Tworzę właśnie ogłoszenie charczącego Furbusia. Wcześniejsze zdjęcia były zbyt smutne, więc teraz załączę nowe!
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Sob cze 12, 2010 22:08 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Manio ostatnio bardzo urósł, wyciąga się chłopak.
Sierść już ładniejsza...
Moim kocicom przygotowuję Barf-a, na poczatku Manio nie chciał jeść - teraz już zaczął,
ale na efekty jeszcze troszkę poczekamy :) Ale obiecuję, że będzie z niego piękne kocisko.
No i kichania minęły, oczy też pięknie wyglądają.
Przystojniak ... :1luvu: :1luvu:

I pracujemy, żeby kocio się nie nudził :D Wiesz Małgosiu o co chodzi :wink:
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Sob cze 12, 2010 22:31 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

W między czasie podrzucam coś, może nie związanego z tematem, ale wierzyć mi się nie chce, że ktoś mógł zamieścić coś takiego:

http://www.adopcjakota.pl/adopcja-kota- ... 0bWw=.html
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Sob cze 12, 2010 22:52 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Najpierw i my pochwalimy się rozkwitnięciem kociastych :)

Tutaj charczący Furba:
Obrazek

Obrazek

Tutaj z kotką, która jedynie Furbę akceptuje (inne kocice dostają od niej po głowie)
Obrazek
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Sob cze 12, 2010 23:01 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

A to mały kocurek, który dziś pojechał do Wrocławia :) Dziękujemy molly88 za opiekę podróżną! :kotek:
Ps. Zobaczcie jak urósł - w porównaniu do zdjęcia na pierwszej stronie wątku :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie cze 13, 2010 0:28 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

I tak - dziś kolejny kociak pojechał do Domku! :)

Chciałam się tu podzielić nowym spostrzeżeniem. Otóż - mamy wrażenie, że niektórych z tych kotów nie da się utrzymać w domu... Szczególnie charczącego Furby i Trzykolorki... Dołączyliśmy ich w tym. tyg. do pokojowych kotków. Niestety Furba tak krzyczy i drapie w drzwi, że na noc wraca do piwnicy. Za nic nie da się spać :( Jak na złość, sterylka naszej kotki została odłożona troszkę, bo mała ma grzybka... :( Nie możemy kotów połączyć. Nie wiadomo co byłoby gdyby Furbę wypuścić na całe mieszkanie. Może nie dopominałby się aż tak bardzo? Teraz - zaczął podszczypywać nam zębami łydki... Widać, że już nie wytrzymuje w zamknięciu :(

Chyba nie wszystkie wolne ptaki można na siłę zamykać... :(

Jeśli chodzi o Nartusia - wrócił na razie do pani na działkę. Dostarczyliśmy specyfiki na rankę. Do tej pory pani przemywała go żelem do higieny intymnej - i jakoś się goiło. Kobieta płakała ze wzruszenia na jego widok. Teraz kociak ma chociaż kogoś do przytulania. I tak go odwiedzamy, więc mamy rękę na pulsie jeśli chodzi o jego zdrówko. Donosimy karmę po trochu. Chociaż jest już zaszczepiony. W zimę - pomyślimy. Może uda się kupić mu wózeczek...
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie cze 13, 2010 0:32 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Zamieściłam ogłoszenia Furbika. Nie miałam wcześniej okazji. To super kot! I pewnie jest ojcem Maniusia... Furbuś cały czas chce, żeby go głaskać...

Tylko GDZIE JEST DOMEK???
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie cze 13, 2010 2:37 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Nowy domek również bardzo dziękuje molly88 za opiekę nad rudaskiem.!!!

Kituch już szczęśliwie u nas. Biega, gania, poluje na piórka na patyku czy myszki - ogólnie łobuzuje jak się da. W końcu tyle nowych rzeczy na niego dzisiaj czekało i tyle zakamarków było do odkrycia i zwiedzenia. Zadomowił się w zastraszającym tempie i już pierwszej nocy śpi wtulony w plecy mojego TŻ-a :D.

larentia

Od: Śro lis 11, 2009 12:45

Post » Nie cze 13, 2010 11:32 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

To może znów jakieś małe podsumowanie...
Kto do wzięcia, kto już domek ma...

Chyba troszkę się gubię :oops:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]