elzii prosiła mnie na pw o usunięcie z mojego posta (w którym było ogłoszenie o szukaniu tamtym kociakom DS) Jej adresu e'maila i numeru telefonu.
Oczywiście miała do tego prawo więc wróciłam do pierwszych stron wątku by te dane zaiksować i okazuje się, że moje posty zostały całkowicie usunięte przez modaratora anonima.
W dwóch z tych usuniętych postach była treść ogłoszenia o szukaniu domków oraz linki do albumu zdjęć kociaków do wykorzystania w ogłoszeniach.
Ogłoszenie napisałam na podstawie pierwowzoru elzii, zdjęcia wyszukałam na watku. Wykadrowałam, podpisałam każdą fotkę imieniem kociaka (by łatwiej było je powązać z opisem) i umieściłam w albumie na opłacanym przez siebie Fotosiku.
Mam pytania do moderatora anonima: 1. Na jakiej podstawie usunął moje posty, zamiast tylko ukryć dane kontaktowe elzii
Wyjaśniam, że żadne z nich nie zawierały żadnych treści niezgodnych z regulaminem forum.
Ponadto były dowodem na to, że byłam zaangażowana w szukanie domu dla tych kociaków, co jest nie bez znaczenia, biorąc pod uwagę bardzo niegrzeczne odzywki elzii skierowane pod moim adresem w ostatnich dniach.
2. Czy regułą jest takie "sprzątanie" całych postów na prośbę osoby nie będącej jej autorem, bez sprawdzenia usuwanej treści (poprawnej regulaminowo)?
2. Czy moderator zadał sobie trud i poczytał aktualne wypowiedzi elzii, przynajmniej te które zostały zacytowane (bo niektóre „jeszcze fajniejsze” elzii zdarzyła usunąć?
Moderatora uprzejmie proszę o wyjaśnienie tu, na forum powodów takiego załatwienia sprawy i przywrócenie wszystkich usuniętych z tego wątku moich postów.