Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie...(')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 11, 2010 20:35 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

Ja już pytała, autko z klimą, więc będą sobie komfortowo wszystkie koteczki jechać :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt cze 11, 2010 22:20 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

Szczęśliwej podróży wszystkim życzę, będę o Was jutro myślała :ok: Poznań, to już tak niedaleko mnie, że aż mnie ciarki z podekscytowania przechodzą, że Ludwiczek tak blisko będzie mieszkał 8)
Ludwiczku, trzymaj się pyszczku :1luvu:

julieta

Od: Śro kwi 28, 2010 22:55

Post » Sob cze 12, 2010 8:42 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

Już za chwilę wyściskam Magdę i wyślimtam Ldwiczka :wink: 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob cze 12, 2010 9:06 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

LaraAnn pisze:Ale to temat Ludwiczka...

No ...dobra :wink:

Obrazek

Obrazek

"Może jak zmieszczę się do jej torebki to weźmie mnie ze sobą do pracy..."
Obrazek

:mrgreen:

Właśnie dlatego, że to wątek Ludwiczka :D . Przecież z tą oto damą zacznie wspólne życie :lol: I trzeba zobaczyć, jak kobietka wygląda :D . A wygląda pięknie, mała księżniczka 8O :1luvu:
Niezgraba i księżniczka, ale połączenie :lol:
Ale trzymam kciukasy za wielką, przepiękną, dłuższą niż do końca świata miłość!!

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Sob cze 12, 2010 12:52 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

Siedze podekscytowana i czekam na wieści
1. jak Ludi zniósł podróż?
2. Jak się poczuł w nowym domku?
3. jak zareagował na Majeczkę i vice versa?
4. jak pożegnanie z Madzią?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob cze 12, 2010 12:56 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

Ludwiczek już w nowym domku, to teraz czekamy na wieści :ok:

gosiaa

Post » Sob cze 12, 2010 14:14 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

Asia_Siunia pisze:2. Jak się poczuł w nowym domku?
3. jak zareagował na Majeczkę i vice versa?

To ja może odpowiem na te pytania, a resztę zostawię Magdzie :)

Ludwiczek jest troszkę onieśmielony i przestraszony i najlepiej czuje się sam w łazience, ale jest naprawdę zadziwiająco dobrze jak na sam początek :ok:
Pojadł już trochę chrupek, a w tej właśnie chwili moi dwaj mężczyźni śpią sobie razem na podłodze :1luvu:

Obrazek

Księżniczka Maja trzyma na razie Ludwisia na dystans i obecnie śpi na parapecie :roll: Kilkoma syknięciami już pokazała że nie zamierza tak od razu się spoufalać :wink:
A Ludwiś, tak jak Magda mówiła, ciekawe spogląda w jej kierunku i nie ma w nim ani odrobiny agresji :D

Ale się sennie zrobiło... Chyba sama wrócę pod kocyk leczyć przeziębienie :roll:

PS. Dla tych którzy nie mieli okazji widzieć Ludwiczka na żywo napiszę że w realu jest jeszcze piękniejszy i słodszy niż na zdjęciach :D

LaraAnn

Od: Wto wrz 01, 2009 19:02

Post » Sob cze 12, 2010 14:21 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

No cieszę się jak... no jak nie wiem co!!! :lol: :lol: :lol:
Będzie pięknie, będzie dobrze, aż dooopka skacze mi z radości!!! Za Was :ok:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Sob cze 12, 2010 14:28 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

Ludwiczek, jak spokojnie sobie śpi, widać że Magda nauczyła go, że człowiek jest dobry i teraz mimo przeprowadzki jest mu dużo łatwiej :)

gosiaa

Post » Sob cze 12, 2010 14:49 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

o jakie foto :lol:
Ludwiczku, powodzenia w nowym domku :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Sob cze 12, 2010 15:30 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

Ludi śpiąc wygląda na całkiem wyluzowanego 8) I nie wraca do łazienki chociaż nikt mu nie broni :wink:

Obrazek

Obrazek

Aniołeczek :1luvu:

LaraAnn

Post » Sob cze 12, 2010 15:58 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

uffffff wróciłam :D

oj zdjątka już są mojego misia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Po pierwsze LaraAnn i TZ LaraAnn (zapomnialam imienia :oops: ) bardzo miło było Was poznać :D :D :D
Asiu Jerzykówko i Aniu NSP - Was też był baaaardzo, bardzo miło spotkać w realu :D :D :D ogromnie dziękuję za poprowadzenie przez Poznań oraz pomoc w "rozparcelowaniu" wszystkich koteczków, które przywiozłam do Poznania :1luvu:

Podróż Ludwiczek zniósł bardzo dobrze, bardzo spokojnie. Pomimo wrzasków Aty od Magiji :twisted: i biało-burego kociaczka od gosiaa :twisted: leżał sobie grzeczniutko w transporterku, głaskałam go, mówiłam łagodnie i było nadzwyczaj dobrze.
U LaraAnn Ludi nieśmiało wyszedł z transporterka, zauważył Majeczkę, a ona jego :wink: Ludi bardziej wystraszony niż zdziwiony, za to Maja 8O 8O 8O a później foszek i królewna poszła sobie na balkon, mówiąc w ten sposób, że nie będzie się spoufalać z jakimś nowo przybyłym chłopakiem :twisted:
Ludwiczek na niskich łapkach przemierzyl mieszkanie, a później skrył się w lazience. Wyciągnęłam go po jakimś czasie stamtąd i przyniosłam do pokoju , Ludwiś pomimo stresu najpierw dał mi się wygłaskać unosząc pięknie ogonek w antenkę, a później też pozwolil na to Ani 8O
wszedł sobie do kuchni, obwąchal miseczki, a później wrócil jednak do łazienki.
Oczywiście nowi Opiekunowie przeszli błyskawiczny kurs ślimtania :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a Ludi pokazał jak prawidłowo należy go trzymać i w którym momencie pocałować w czółko, gdy uniesie główkę :ryk: :1luvu:
Jechalam do Łodzi i z niecierpliwością czekałam na pierwsze wieści, ale z tego co czytam, to jest naprawdę calkiem dobrze jak na początek!!!! Skoro Ludwiczek tak spokojnie sobie usnął i pozwolił człowiekowi tak blisko niego leżeć, to ja jestem naprawdę uspokojona :) i do tego jeszcze zjadł no no!! :ok:

Bardzo dziękuję wszystkim za kibicowanie Ludwisiowi, mam nadzieję, że będziecie tu wszyscy z nami, a przede wszystkim z nową Rodziną Ludwiczka, by móc czytać co u Majeczki i Ludiego.
Majeczka czego nie widać aż tak dobrze na zdjęciach jest uroczą trikolorką :1luvu: Moim zdaniem ślicznie razem wyglądają :love:

Z niecierpliwością ciągle będę czekać na relacje z domku z tego jak rodzi się przyjaźń pomiędzy kotkami, a także pomiędzy Ludim i jego Dużymi.

Echhhh pusto tu bez słoniątka burego mego, ale tak bardzo się cieszę, że Ludwiś znalazł swoje miejsce na ziemii :catmilk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob cze 12, 2010 16:27 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

Nam również było bardzo miło Cię poznać Magdo :D Asiu, Aniu - Was również, choć widzieliśmy się tylko przez chwilkę :)
I dziękujemy serdecznie za wszelkie rady i wskazówki :D

Kociaste w tej chwili oglądają się przez drzwi balkonowe :mrgreen: Majka oczywiście na zewnątrz, a Ludwik od środka :)

LaraAnn

Post » Sob cze 12, 2010 16:43 Re: Ludwiczek - najpiękniejszy kot na świecie-będę miał domek!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: ale wspaniałe wieści, cieszę się, że wszystko przebiegło tak wspaniale. Podróż, logistyka wszystkich ogonków no i przede wszystkim spotkanie Dużych, Majeczki i Ludiego. Aż się łezka w oku kręci jak się czyta o takim dobrym zakończeniu (a raczej początku Nowego Życia). Bądź szczęśliwy Ludwiczku Miodowy. Kochany Misiu.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Sob cze 12, 2010 17:52 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

łojojciu :1luvu: Ludwiś na nowych włościach padł na nos z wyczerpania :wink: Słodki, kochany misiaczek. Majeczka z racji bycia dotąd jedynaczką ma prawo strzelić focha z przytupem ale jak zobaczy :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

[poprzednia][następna]