bacca pisze:9)Z tego co slyszalam ,potzrebne sa jeszczce osoby chetne na przewoz kotow do Bukowna na weekendzie(moze to juz nie aktualne).Zamiast pisac Bluerat ,ze jest wspaniala(bo i jest

)i zrobila rzecz wielka,trzeba ja po prostu fizycznie odciazyc.To jest dla kogos z samochodem kwestia jednego popoludnia (tudziez dopoludnia).
Wystarczy do Katowic, ja pojadę jutro po południu/pod wieczór, już rozmawiałam wstępnie z Missieek. Problemem jest tu kasa, więc jeśli jeszcze jakieś koty maja jechać gdzieś w okolice Katowic, to proszę o info, żebyśmy nie tracili kasy na paliwo, skoro na leki jest nam niezbędna. Coś mi mignęło przed oczyma o kolejnejj propozycji dla 2??
Koty, które pojada do Bukowna, będą wymagały również wsparcia na kastrację, a nawet karmę. Missieek ma na swoim utrzymaniu sporo zwierzaków na DT http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/ oraz wykastrowała chyba całą okolice
viewtopic.php?f=1&t=108069Myślę, że dobrze, żeby koty "miały" osobne nr kont: młode i duże. Nie wiem co na to Bluerat, ale z racji, że ma większość kociaków u siebie, powinna mieć tą kasę ona i nią zarządzać
Potrzebne jest nam ogromne wsparcie finansowe, bo Blureat wydała masę pieniędzy na paliwo, leczenie kociaków i karmę dla dorosłych kotów odebranych od p. Ireny. Do tego dochodzą koszty leczenia kotów z szopy.
Mam jedno zdjecie kotki z szopy, jest tam jeszcze piękny Rudas i zjawiskowy krówek tzw. Książę (on jako jedyny nie prychał i nie kichał).

Betta - mam prośbę. Czy możemy przeznaczyć choć część funduszy psiaków rybnickich na koty?? Bluerat wydała naprawdę sporo kasy, na psy na już nie potrzebujemy... rozważ to. Ew zostaw trochę na allegro wyróżnione, ale choć część przeznaczyć na koty? wiem, ze niewiele, ale myślę naprędce