Radlin i koty Pani I. bez zmian ... WATEK DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 11, 2010 20:22 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

które? rozumiec mam ze te z szopy ??

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Pt cze 11, 2010 20:25 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

Betta pisze:które? rozumiec mam ze te z szopy ??

Nie wiem, czy to pytanie do mnie, ale jesli tak, to odpowiadam:
Radlińskie, wszystko mi jedno które, wskazcie konto od najbardziej potrzebujących wg was
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt cze 11, 2010 20:42 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

:!:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pt cze 11, 2010 20:46 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

Może w pierwszym poście napisać konto, na które można przelewać pieniądze dla kotów...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt cze 11, 2010 21:05 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

Betta może zmień trochę pierwszy post- to co było wcześniej i to co jest teraz
ile kotów potrzebuje natychmiast tymczasu +zdjęcia,
dodaj koniecznie informacje o kotach z szopy, ile dokładnie ich jest, że potrzebują pomocy w leczeniu i dt
napisz czym chcecie leczyć te z szopy -że chcecie zakupić podać convenie i na ten sam lek potrzebujecie...? funduszy plus oczywiście masa innych wydatków
i konto na pierwszej stronie by się również przydało
najlepiej w punktach, tak będzie przejrzyściej

pewnei coś ominęłam

Anna Rylska

Post » Pt cze 11, 2010 21:13 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

taizu, tak ciebie pytałam.....

ja bym wolała zebys sama sie określiła.... bo do decydowania nas tu troche za duzo... moim osobistym zdaniem najbardziej potrzebujace sa te które teraz cierpia najbardziej a to własnie te z szopy... trzeba z nimi zrobic cokolwiek

prosze niech wypowiedza sie weterynarze.... na tym watku jest Was juz 3

skoro naraie nie ma dla nich dt.... a trudno im podawac leki codziennie i doustnie to warto podac ten co działa 2 tyg (convenia)? czy moze on sie nie nadaje przy tak zaawansopwanych objawach ??

a co do konta....to ja narazie mam bajzel po bazarkach ....musze rozliczenia zrobic bo sie pogubie...

kto ma jakis pomysł jak efektywnie i w miare szybko pomóc tym kotom ?? one sa w starsznym stanie.... a nie sa to dzikusy

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Pt cze 11, 2010 21:30 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

Niech będzie szopa, dajcie numer. Tylko przed zakupem niech wetki sie wypowiedzą, czy convenia zadziała...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt cze 11, 2010 21:47 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

bacca pisze:9)Z tego co slyszalam ,potzrebne sa jeszczce osoby chetne na przewoz kotow do Bukowna na weekendzie(moze to juz nie aktualne).Zamiast pisac Bluerat ,ze jest wspaniala(bo i jest :mrgreen: )i zrobila rzecz wielka,trzeba ja po prostu fizycznie odciazyc.To jest dla kogos z samochodem kwestia jednego popoludnia (tudziez dopoludnia).

Wystarczy do Katowic, ja pojadę jutro po południu/pod wieczór, już rozmawiałam wstępnie z Missieek. Problemem jest tu kasa, więc jeśli jeszcze jakieś koty maja jechać gdzieś w okolice Katowic, to proszę o info, żebyśmy nie tracili kasy na paliwo, skoro na leki jest nam niezbędna. Coś mi mignęło przed oczyma o kolejnejj propozycji dla 2??

Koty, które pojada do Bukowna, będą wymagały również wsparcia na kastrację, a nawet karmę. Missieek ma na swoim utrzymaniu sporo zwierzaków na DT http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/ oraz wykastrowała chyba całą okolice :wink: viewtopic.php?f=1&t=108069

Myślę, że dobrze, żeby koty "miały" osobne nr kont: młode i duże. Nie wiem co na to Bluerat, ale z racji, że ma większość kociaków u siebie, powinna mieć tą kasę ona i nią zarządzać ;)

Potrzebne jest nam ogromne wsparcie finansowe, bo Blureat wydała masę pieniędzy na paliwo, leczenie kociaków i karmę dla dorosłych kotów odebranych od p. Ireny. Do tego dochodzą koszty leczenia kotów z szopy.

Mam jedno zdjecie kotki z szopy, jest tam jeszcze piękny Rudas i zjawiskowy krówek tzw. Książę (on jako jedyny nie prychał i nie kichał).

Obrazek

Betta - mam prośbę. Czy możemy przeznaczyć choć część funduszy psiaków rybnickich na koty?? Bluerat wydała naprawdę sporo kasy, na psy na już nie potrzebujemy... rozważ to. Ew zostaw trochę na allegro wyróżnione, ale choć część przeznaczyć na koty? wiem, ze niewiele, ale myślę naprędce :roll:

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Pt cze 11, 2010 22:03 Re: RADLIN potrzebne DT i środki na leczenie PILNIE !!

Ponawiam pytanie :wink: chcecie mi dać dwa koty do drugiej stajni?
Gosiara

Post » Pt cze 11, 2010 22:04 Re: RADLIN potrzebne DT i środki na leczenie PILNIE !!

:?:

Anna Rylska

Post » Pt cze 11, 2010 22:09 Re: RADLIN potrzebne DT i środki na leczenie PILNIE !!

Gosiara pisze:Ponawiam pytanie :wink: chcecie mi dać dwa koty do drugiej stajni?

Ja bym chciała, gdzie ta stajnia?

zerduszko

Post » Pt cze 11, 2010 22:15 Re: RADLIN potrzebne DT i środki na leczenie PILNIE !!

Jeśli chodzi o kastracje i sterylizacje, to możemy je pociachać z mężem, ale kotki trza by było dowieźć do lecznicy i je stamtąd odebrać, bo nie mamy ich gdzie przetrzymywać.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Pt cze 11, 2010 22:17 Re: RADLIN potrzebne DT i środki na leczenie PILNIE !!

Formica pisze:Jeśli chodzi o kastracje i sterylizacje, to możemy je pociachać z mężem, ale kotki trza by było dowieźć do lecznicy i je stamtąd odebrać, bo nie mamy ich gdzie przetrzymywać.

Zostały 4 kocury.

zerduszko

Post » Pt cze 11, 2010 22:32 Re: RADLIN potrzebne DT i środki na leczenie PILNIE !!

Nam to różnicy nie robi. Ciach, ciach, ciach...
Grosza nie weźmiemy, ale trzeba transport załatwić.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Pt cze 11, 2010 22:36 Re: RADLIN potrzebne DT i środki na leczenie PILNIE !!

Fornica możesz coś powiedziec na tema leczenia tych kotów z szopy, co będzie najsensowniejsze, najlepsze? convenia?
trzeba szybko cos zrobić, bo się męczą

Anna Rylska

[poprzednia][następna]