Gibutkowa pisze:Rakea pisze:dlaczego wkleiłas tu to zdjęcie - jakiś kot od Dellfin jest u Boźki?
czy piłas do tego że lubię duże zblazowane?
pomyłeczka

Basia się zdziwi...i nas prześwięci

edit.literówka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Rakea pisze:dlaczego wkleiłas tu to zdjęcie - jakiś kot od Dellfin jest u Boźki?
czy piłas do tego że lubię duże zblazowane?
pomyłeczka
jak ładnie zagrzebiemy to co tu narobiłyśmy to może nie..Gibutkowa pisze:Iiii tamchyba nie będzie krzyczeć, co?
Rakea pisze:jak ładnie zagrzebiemy to co tu narobiłyśmy to może nie..Gibutkowa pisze:Iiii tamchyba nie będzie krzyczeć, co?
Rakea pisze:Gdzieś Ty tego Omarka znalazła - ślicznota![]()
(bo ja to jestem fanka dużych, zblazowanych kotów..- a Omarek taki będzie, jak nic).
I imiennie mnie urzekł bo pasuje jak ulał do moich chłopaków - Hasana i Szejka...a?!![]()
![]()
Rakea pisze:dellfin612 pisze: Rakeo, MR jeszcze raz siebie sprawdza, ale chyba mogę już napisać, że Tika prawdopodobnie nie żyje.niedobrze, czyli przynajmniej coś jest na rzeczy - ja widzę cały czas tak:
Tika żyje ale jest mocno na programie "stand-by" - to nie jest rezygnacja, ale raczej czekanie przy minimalnym "wysilaniu" (tak jak pisałam w poście wyżej)..może dlatego od MR do Tiki nie płynie? Ale taki program stand-by nie jest dobry na długo - zimy kot na tym nie przeżyje!
ostatnio trochę popracowałam nad widzeniem scenariuszy, teraz ten aktualny widzę czyściej i wyraźniej - ale nie na tyle żebym zaraz mogła bez okularów chodzić![]()
![]()
o to się martwiłam najbardziej, bo na tych zdjęciach ona wygląda inaczej..cechy charakt. są takie same ale coś to futro leży inaczej..dellfin612 pisze:Na tych trzech zdjęciach, które otrzymałam, jest ten sam kot.
Ja-Ba pisze:Biedna Murcia, nie pamięta Ciebie i chyba tęskni za swoją opiekunką. A dziewczynie to się tak po prostu odwidziało?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 107 gości