Radlin i koty Pani I. bez zmian ... WATEK DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 10, 2010 21:48 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

można jakoś pomóc na odległość?...

:ok: - oby się coś jeszcze znalazło!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw cze 10, 2010 22:46 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

Mogę tylko podnieść . :(

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Czw cze 10, 2010 22:47 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

Podniosę na noc :!:
Gosiara

Post » Czw cze 10, 2010 22:49 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

Betta pisze:ok sa kolejne 2 miejsca w hotelu w zabrzu - !dla spokojnych kotów!....Formica weźmie koszty utzrymania na fundacje :1luvu:

ponadto 3 kotki któe pojechały dzis do gliwic sa juz wysterylizowane i jutro przewożone do stajni gdzie beda sobie wiodły reszte żywota.... młodej buraski szkoda trochu bo spokojna miziunia...oby sobie poradziła

Poradzi sobie,bo ja w tej stadninie bywam to pomiziam :ok:
Gosiara

Post » Czw cze 10, 2010 22:51 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

Mogę przyjąć jeszcze jednego młodego kota do innej fajnej stajni może być pół dziki,warunek kastrowany i zaszczepiony na kocie choroby :ok:wszelkie info,propozycje tylko na pw :wink:
Gosiara

Post » Czw cze 10, 2010 23:24 Re: RADLIN jutro eksmija - DT dla 25 kotów albo bruk !!!!!!

Gosiara pisze:Mogę przyjąć jeszcze jednego młodego kota do innej fajnej stajni może być pół dziki,warunek kastrowany i zaszczepiony na kocie choroby :ok:wszelkie info,propozycje tylko na pw :wink:

do wyboru rudy, czarny, biało-czarny i burasek
najbardziej wystraszone i nieufne

sprawozdanie z akcji w innym terminie, dopiero wróciłam, a jeszcze maluchy do "oporządzenia"
padam
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Czw cze 10, 2010 23:29 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

co z tymi 2 które moga jutro jechac do zabrza? zmieściły sie?

ile kotów zostało u znajomej?

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Czw cze 10, 2010 23:45 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

Betta pisze:co z tymi 2 które moga jutro jechac do zabrza? zmieściły sie?

ile kotów zostało u znajomej?

"Zabrze" spakowane. Kotów zostało 3 + 1 + 4(5?) + krążący wokół ten co uciekł.

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Czw cze 10, 2010 23:52 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

3+1+4 to mi 8 wychodzi jak nic :wink:
Czy swita jakas wizja dt na horyzoncie dla nich ?

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pt cze 11, 2010 0:22 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

to 5 w nawiasie to ne suma tylko barkujaca sztuka - uciekinier....

dzis pojechało 10 <?> 7 do fundacji w opolu, 3 do Formici (na stajnie) = 10

jutro 6 do katowic, 2 hotel w zabrzu (Forimca) , 3 do sosnowca (płatny dt) , 1 osoba prywatna <?>, 2 + uciekinier <?> u p. weterynarz (na 2 tyg.) , 1 na stajnie = 16

czy ja cos żle licze?
wyszło mi że ok 24-26 kotów rozdzielonych (2 niepewne) i ok. 2-3 tylko maja dt na 2 tyg. , no i fundacja cos była niechetna do przyjecia samych dorosłych...oby tu wałków nie było
a wszystkich kociaków było 27
Ostatnio edytowano Pt cze 11, 2010 0:27 przez Betta, łącznie edytowano 1 raz

Betta

Post » Pt cze 11, 2010 0:26 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

:!: :!: :!:

Na stajnię do Gosiary do Zbrosławic, nie do mnie. Ja tylko mogłam fundacyjnie zorganizować im sterylki na cito.
Te dwa na hotel, mam nadzieję bardziej proludzkie, przyjmujemy pod opiekę fundacyjną. Nic więcej nie udało mi się wymyśleć tak na szybko.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Pt cze 11, 2010 0:30 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

Jutro zawożę 2 koty do Zabrza i 6 kotów do Katowic do fundacji.
Dzisiaj zawiozłam 6 kotów do fundacji do Opola. W sumie w transporterkach było 7, ale jeden musiał jechać z powrotem.

Właśnie ta koteczka - mała czarna najbardziej mrucząca i włażąca na kolana - jest teraz u mnie.
Szkoda było ją dawać z powrotem do transporterka.

U koleżanki zostały 4 koty w klatce, najmniej rokujące, tzn najbardziej wystraszone i nieufne.
Plus ten kot bez ogona - ponoć mogłaby go zabrać jakaś fundacja jako kota nie do adopcji/z trwałym kalectwem.
W 2 transporterkach są 3 koty "spakowane" dla misiek. Nie ma drugiej klatki do której można by je wsadzić. Pojadą prawdopodobnie w sobotę.
A w bliskiej okolicy chodzi kocur który uciekł.

Kocięta oporządzone, powycierane, porozmaczane, zakropione, nakarmione i wysprzątana klateczka.
Bezoczek z biało-czarnym szaleją (oczka najlepsze z grupy), dzisiaj dołączył się buraś, który ma fatalne oczy ale humor lepszy. Rano nie jadł, to dostał trochę karmy na siłę i zaskoczył.
Jego siostra jest dużo słabsza i najmniejsza, ale je samodzielnie.
Najgorszy dzisiaj jest biało-bury kocurek, słabiutki, dałam mu przed chwilą podskórny wlew glukozy. Oczka fatalne. U jego siostry również ale jest dużo silniejsza. Mała ciągle wdrapuje się po nogach albo na ramię jak siedzę na ziemi.
Czarnulka mruczy, mruczy, mruczy i barankuje, wchodzi na kolana.
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Pt cze 11, 2010 0:39 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

czyli jesli Gosiara weźmie 1 kota na stajnie to ciagle zostana 3 + 1 (uciekinier) ?

misiaczek to ten płatny dt?

bluerta , zerduszko piszcie ile za benzyne.... poprosze na pw , umieszcze w 1 poscie

Betta

Post » Pt cze 11, 2010 7:03 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

Mogę wziąść 2 na stajnie :wink:
Gosiara

Post » Pt cze 11, 2010 7:38 Re: RADLIN po eksmisji !! na jutro 8 DT albo schron i śmierć !!

:ok: :ok: :ok: :ok: dziewczyny, bluerat jestem pod wrażeniem waszej akcji!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia][następna]