Do usunięcia - bezcelowa prywata :/

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 10, 2010 10:10 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

elzii pisze:Pixie, serdecznie proponuje wizyte u psychoterapeuty.

Fundujesz :?: :mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw cze 10, 2010 10:18 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

.
Ostatnio edytowano Czw cze 10, 2010 10:39 przez elzii, łącznie edytowano 1 raz
elzii

Post » Czw cze 10, 2010 10:23 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

Elzii długo tu jestem i różne rzeczy czytałam. Nie spotkałam tu aż tak bezczelnej osoby.
Osoby, która niewiele robi, wymaga pomocy od innych, uważa się za cudownego człowieka i jednocześnie jest po prostu, zwyczajnie podła.

Z tych pięciu kotów, które były u Ciebie - dwa zostały u Ciebie, jeden zaginął i dwóm znalazłyśmy dom.
Nie byłaś w stanie ani dowieźć kotów, ani pójść do weta, ani w ogóle cokolwiek zrobić. A to jak się zachowałaś na forum można poczytać wyżej.

Na tym forum panują pewne zasady. Albo przyjmiesz do głowy, ze koty trzeba sterylizować, albo pilnować, albo po prostu zrezygnuj z bywania na tym forum.

Teraz wygłaszasz teksty od których oczy wychodzą na wierzch.
To są dopiero (że wykorzystam Twoje sformułowanie) popieprzone posty. Dżizas...
Proponuję Ci wyjść ze swojego domu i rozejrzeć się po świecie.

Grozi ci coś strasznego - zostaniesz na tym poziomie, na którym jesteś, a to byłoby wstrząsające.
Jeżeli tego chcesz uniknąć, posłuchaj ludzi z większym doświadczeniem, albo poczytaj czy coś...
:mrgreen:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw cze 10, 2010 10:27 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

Anda pisze:Z tych pięciu kotów, które były u Ciebie - dwa zostały u Ciebie, jeden zaginął i dwóm znalazłyśmy dom.

Z tych dwóch kotów żyje już tylko jeden.
I potomstwo (najprawdopodobniej) jego i Siwej.
Rodzeństwa.

Co do reszty to ja, Ciotko Ando, stawiam na "czy coś..."
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw cze 10, 2010 10:32 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

.
Ostatnio edytowano Czw cze 10, 2010 10:38 przez elzii, łącznie edytowano 1 raz
elzii

Post » Czw cze 10, 2010 10:36 Re: Łaciatka i Kulka w DS! Kto pokocha Marudke i Siwa? :( ZIMNO!

Zauważyłam jedno. Napisałam 2 konkretne posty, odwołujące się do tak podnoszonego przez elzii światopoglądu i pokazujące sprawę nieco z boku (ponieważ nie miałam wątpliwej przyjemności pomagania rok temu i bycia zmieszaną z błotem). Zero odzewu. Na przykład ja bym chciała się dowiedzieć jak się ma Twoja miłość do zwierząt i ich produkcja do tragedii kotów bezdomnych. Jak się to mieści w twym światopoglądzie? Bo z Twoich postów wynika, iż albo tego nie zauważasz, albo masz to w d....

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Czw cze 10, 2010 10:40 Re: Do usunięcia.

Piszę do moderatorów. Nie ma podstaw do usunięcia tego wątku.

EDIT: Napisałam do wszystkich modów, jak leci. Figa z makiem elzii, że usuniesz to, co pisałaś.
Swoją drogą to co - wstydzisz się swojego światopoglądu?
Ten wątek może być zamknięty, zgoda, ale nie usunięty. To Twoja wizytówka na forum.
Ostatnio edytowano Czw cze 10, 2010 10:45 przez kwiatkowa, łącznie edytowano 1 raz

kwiatkowa

Post » Czw cze 10, 2010 10:43 Re: Do usunięcia.

Ale po co :?:
Elzii właśnie osobiście czyści wątek :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw cze 10, 2010 10:48 Re: Do usunięcia.

pixie65 pisze:Ale po co :?:
Elzii właśnie osobiście czyści wątek :wink:

Jak zwyczajna nieodpowiedzialna, zarozumiała, rozwydrzona i tchórzliwa osoba
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw cze 10, 2010 10:50 Re: Do usunięcia - bezcelowa prywata :/

A ja tam mam taki motoreczek do kopiowania wątków i zupełnie przypadkiem wszystko sobie zapisałam :smokin:

kwiatkowa

Post » Czw cze 10, 2010 12:05 Re: Do usunięcia - bezcelowa prywata :/

kwiatku, no to może by jakoś to wszystko zacytować??
a skunżeś taki motoreczek wziena?

Anda

Post » Czw cze 10, 2010 12:51 Re: Do usunięcia.

kwiatkowa pisze:Piszę do moderatorów. Nie ma podstaw do usunięcia tego wątku.

EDIT: Napisałam do wszystkich modów, jak leci. Figa z makiem elzii, że usuniesz to, co pisałaś.
Ten wątek może być zamknięty, zgoda, ale nie usunięty. To Twoja wizytówka na forum.

Moje wypowiedzi są moją własnością, mam niepodważalne prawo do decydowania o ich losie.
Cytaty moich wypowiedzi również.

Jedyne czego się wstydzę to to, że poświęciłam tyle cennego czasu i energii na gadanie o bzdurach, z niewłaściwymi ludźmi.
elzii

Post » Czw cze 10, 2010 13:15 Re: Do usunięcia - bezcelowa prywata :/

Jak znajdziesz chwilę czasu, to poszukaj sobie w słowniku co oznacza sformułowanie "bezcelowa prywata" i daj znać co Ci wyszło.

Życzę powodzenia i żebyś spotykała tylko odpowiednie (dla siebie) osoby.

Anda

Post » Czw cze 10, 2010 13:24 Re: Do usunięcia.

elzii pisze:

Moje wypowiedzi są moją własnością, mam niepodważalne prawo do decydowania o ich losie.

Jedyne czego się wstydzę to to, że poświęciłam tyle cennego czasu i energii na gadanie o bzdurach, z niewłaściwymi ludźmi.

Wstydzić to raczej powinnaś się swojego "brzydkiego charakteru" ... zarozumiała, dziecinna osóbko :!:
Skarżyłaś się na niereformowalność swoich rodziców, a wygląda na to, że do pięt Ci nie dorastają, bo sama już przebiłaś ich o głowę.
Aż strach myśleć o kolejnym pokoleniu :( .

Skory cytaty są Twoją wlasnością, to czemu jeszcze ich nie posprzątałaś :twisted:
Ostatnio edytowano Czw cze 10, 2010 13:28 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw cze 10, 2010 13:27 Re: Do usunięcia.

Amika6 pisze:
elzii pisze:

Wstydzić to raczej powinnaś się swojego "brzydkiego charakteru" zarozumiała, dziecinna osóbko
Skarżyłaś się na niereformowalność swoich rodziców, a wygląda na to,że sama przebiłaś ich o głowę.
Aż starch myśleć o kolejnym pokoleniu :( .

Moja rodzina nie powinna być tematem Twoich zmartwień, ani tym bardziej Twoich wypowiedzi, jeszcze jedno słowo i przebierze się miarka.
elzii

[poprzednia][następna]