elzii pisze:Pixie, serdecznie proponuje wizyte u psychoterapeuty.
Fundujesz

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anda pisze:Z tych pięciu kotów, które były u Ciebie - dwa zostały u Ciebie, jeden zaginął i dwóm znalazłyśmy dom.
pixie65 pisze:Ale po co![]()
Elzii właśnie osobiście czyści wątek
kwiatkowa pisze:Piszę do moderatorów. Nie ma podstaw do usunięcia tego wątku.
EDIT: Napisałam do wszystkich modów, jak leci. Figa z makiem elzii, że usuniesz to, co pisałaś.
Swoją drogą to co - wstydzisz się swojego światopoglądu?
Ten wątek może być zamknięty, zgoda, ale nie usunięty. To Twoja wizytówka na forum.
elzii pisze:kwiatkowa pisze:Piszę do moderatorów. Nie ma podstaw do usunięcia tego wątku.
EDIT: Napisałam do wszystkich modów, jak leci. Figa z makiem elzii, że usuniesz to, co pisałaś.
Ten wątek może być zamknięty, zgoda, ale nie usunięty. To Twoja wizytówka na forum.
Moje wypowiedzi są moją własnością, mam niepodważalne prawo do decydowania o ich losie.
Cytaty moich wypowiedzi również.
Jedyne czego się wstydzę to to, że poświęciłam tyle cennego czasu i energii na gadanie o bzdurach, z niewłaściwymi ludźmi.
Amika6 pisze:elzii pisze:kwiatkowa pisze:Piszę do moderatorów. Nie ma podstaw do usunięcia tego wątku.
Moje wypowiedzi są moją własnością, mam niepodważalne prawo do decydowania o ich losie.
Cytaty moich wypowiedzi również.
Jedyne czego się wstydzę to to, że poświęciłam tyle cennego czasu i energii na gadanie o bzdurach, z niewłaściwymi ludźmi.
Wstydzić to raczej powinnaś się swojego "brzydkiego charakteru" zarozumiała, dziecinna osóbko
Skarżyłaś się na niereformowalność swoich rodziców, a wygląda na to,że sama przebiłaś ich o głowę.
Aż starch myśleć o kolejnym pokoleniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości