ale w sumie mi sie do ich rujki tez nie spieszy, bo chce je ciachnac obie naraz, wiec dobrze, ze starsza dojrzewa dluzej - oby zaczekala na mlodą

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
tillibulek pisze:a u mnie, Dune, starsza ma roczek, a mlodsza 10 m-cy i rujki ani widu ani slychu....![]()
ale w sumie mi sie do ich rujki tez nie spieszy, bo chce je ciachnac obie naraz, wiec dobrze, ze starsza dojrzewa dluzej - oby zaczekala na mlodąpoza tym.... boje sie....
dune pisze:U mnie chyba szybciej bo mam parkę...i tak mi wet powiedział ze one sie stymuluja w tym dojrzewaniu![]()
dune pisze:Nie bój sie nie bój bo koty wystraszysz
dune pisze:Kulka przecudnaw jakim ona jest wieku bo przeoczyłam
elzii pisze:BŁAGAM O SZYBKĄ POMOC!!
elzii pisze:Kotki maja juz przeszlo 5 miesiecy (sa u mnie od 12 czerwca, wtedy wygladaly na ok. 3 tygodniowe), kiedy dziewczynki maja zazwyczaj pierwsze rujki? Bo o ile sterylizacja z mojej strony nie wchodzi w gre, to gdyby sie okazalo, ze ktoras z nich moze dostac niedlugo pierwszej rujki, trzeba by zastosowac jakas antykoncepcje...
Zwróć uwagę, że oddanie do adopcji i prośba o czasowy DT (jak to dopiero dzisiaj wyjaśniłaś) to zdecydowanie dwie różne sprawy.elzii pisze:5 trzytygodniowych kociaków osieroconych dosłownie przed chwilą oddam pilnie do troskliwej adopcji - trzy rude kocury i dwie kotki buraski!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości