Podzielę się... tylko troszeczkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
margaretka2002 pisze:Mama zmielila jedno skrzydelko kacze i spalila maszynke.![]()
![]()
OKI pisze:margaretka2002 pisze:Mama zmielila jedno skrzydelko kacze i spalila maszynke.![]()
![]()
Ups![]()
Teraz trzeba kupić nową maszynkę... sugeruję mocniejszą![]()
![]()
kalair pisze:
margaretka2002 pisze:OKI pisze:margaretka2002 pisze:Mama zmielila jedno skrzydelko kacze i spalila maszynke.![]()
![]()
Ups![]()
Teraz trzeba kupić nową maszynkę... sugeruję mocniejszą![]()
![]()
W sumie to spalila silnik od calego robota...![]()
![]()
![]()
No i dobrze, bo tylko miejsce w szafce zajmowal.
Mała Dzikuska pisze:Cześć!
ewar pisze:OKI, dziękujemy za zdjęcia![]()
![]()
![]()
Tacia jest prześliczna, a w szelkach jej wyjątkowo do twarzy.Fakt,futro ma niesamowite.To już nudne,co napiszę,ale ja wciąż nie mogę uwierzyć,że TAKI kot miał wylądować na ulicy!!!! Miesiąc w klatce i NIKT się nie zainteresował.Moja siostra zastanawia się ,jak to kocie cudo musiało wyglądać,kiedy było kociakiem.Puchata kula na bank.
viewtopic.php?f=8&t=112148
Tacia nie musi nic robić.Wystarczy,że WYGLĄDA.
ewar pisze:OKI, proszę potraktuj na serio ten link do wątku.Myślę,że Tacia miałaby ogromne szanse zaistnieć w reklamie.Dlaczego nie spróbować?
OKI pisze:Ja już na Kociarnię nie wchodzę, bo tylko ryczę i budzi się we mnie odruch zbieraczy![]()
OKI pisze:Nie zgadzam się z ogólnym trendem demonizującym "produkty uboczne", bo trochę nimi pohandlowaliśmy, więc wiem, co to jest. A przy tym podejściu okazuje się, że karmić całkiem przyzwoicie puszkami też, nie puszczając na to majątku
Mi leki wygodniej w puszkach podawać, poza tym łatwiej mi Tać do mięcha tak przekonaćNo i Szelma też co jakiś czas, jak dostanie dzień-dwa z puchy, to ponownie docenia uroki barfowania
OKI pisze:Moim już i kurczak, i wół, i indyk, i kaczuchaI mam zamiar dalej szukać rozmaitości
kocurzyca41 pisze:Moim indyk nie wchodzi,kaczuchy nie próbowałam.Kupiłam tylko nową złota szebę z kaczką i niestety blee.Została jeszcze cielęcinka do wypróbowania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, egw, Google [Bot], Talka i 438 gości