OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:Seta raz...
Dwa-trzy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co się będę rozdrabniać, trzeba płyny do organizmu wprowadzać
Szczególnie w taki upał!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:Seta raz...
Dwa-trzy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co się będę rozdrabniać, trzeba płyny do organizmu wprowadzać
Rakea pisze:dziewczyny cisza! bo Tilli nie zdąży zrobić nowego wątku i tu wkleić linka - jak zaraz jakiś mod skrytobójczo zamknie wątek...csiiiiii
margo22 pisze:A zdarza sie wam czasem ze siusiaja tylko raz dziennie? Moja Zoyka tez z reguly 2, ale zdarza sie czasem tylko jeden raz i ja zaraz sie schizuje i stresuje...
A tak w ogole to jeden raz jest chyba lepszy niz jakby miala zapalenie i co chwilke siusiala....
margaretka2002 pisze:OKI ma racje. Ciekawe, ze same tak nie swirujemy, jak nasze wyniki nieznacznie odbiegaja od normy.
Ale ja rozumiem to swirostwo, bo sama jestem kocia panikara...
Rakea pisze:Marzenia11 pisze:tillibulek pisze: (tym razem ser bez k...y![]()
)
ciekawe czy ten składnik karmy zakwasza mocz czy nie?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
myślę że może nie zakwasza ale wk...wia![]()
![]()
![]()
Tilli dawaj nowy wątek i nie leń się jak OKI ostatnio
miniboni17 pisze:Moja Mini jak miała zapalenie pęcherza, nie miała robionych badań,jest teraz zdrowa jak rydz,reszta mojej bandy też ok.
Kasia miała ostatnio po kociej bójce głęboką ranę i jeżdziliśmy przez tydzień na przemywanie i zastrzyki.
Dziś ją przyuważyłam jak znaczyła paroma kropelkami moczu framugę przy oknie,czy to możliwe ,żeby wysterelizowana kotka tak robiła?
A może na Paluchu kocura mi wydali ,a nie kotkę?
Rakea pisze:dziewczyny cisza! bo Tilli nie zdąży zrobić nowego wątku i tu wkleić linka - jak zaraz jakiś mod skrytobójczo zamknie wątek...csiiiiii
miniboni17 pisze:To raczej z Kaśki jest męski bokser,leje innych równo.Znaczyła teren na stojąco,kita w górze i parę kropelek poleciało.
Czy byłaś może u weta w Nieporęcie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, MB&Ofelia i 149 gości