Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kasiatatry pisze:no ja rozumiem jesli nie ma kasy, ale czy w takim razie można policzyc ile jest kotow ktore mogłyby byc od razu zaszczepione i taka informacje podac?a dodatkowo ustalic, ze jesli bedzie taka sytuacja, ze ktos bedzie chcial kota, to niech schronisko krzyczy, ze nie ma na szczepienie, to sie zorganizuje szybko.
horacy 7 pisze:Mamy problem z białym kocurem ,właśnie byłam go nawodnić i podać antybiotyk,kot nie je ,nie pije ,chyba nie sika i wymiotuje.Rozmawiałyśmy z lekarzem telefonicznie ale nie miałyśmy możliwości kolejny raz jechać do Olsztyna, czekamy co przyniesie jutro.
ACHA13 pisze:Właśnie rozmawiałam z Basią(horacy 7)i dowiedziałam się,że zadzwoniła do niej wczoraj pewna Pani z Rzeszowa,która jest zakochana w Maćku i chce go adoptować.Basi bardzo spodobała się ta kobieta i to jak mówiła o Maćku,tak z miłością.Pani może pod koniec miesiąca przyjechać po kota,zgadza się na wizyty przed lub po-adopcyjne.Dobre jest jeszcze to,że pracuje w domu i Maćko mógłby cały czas być przy niej.
Basia jest pod wielkim wrażeniem po tej rozmowie i czuje,że to jest TEN dom.
To teraz zostało nam tylko podjąć decyzję,bo dom z Iławy też jest zdecydowany.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 334 gości