Klarcia własnie miała zaaplikowany antybiotyk,teraz myje się baaardzo intensywnie,bo wczoraj to tylko tak po łebkach.Oczka żywiutkie,bystre,futerko ułożone(ona sam się czesze-otrzepuje się i każdy włosek na swoje miejsce wraca)
Moderator: Estraven
Tak bardzo się cieszę, że u Klaruni wszystko w porządku 
kropkaXL pisze:Cześć kochanie!-ja mam dzisiaj aż chęć do życia większą,jak patrzę na Klarcię leżącą do góry łapkami(to jej ulubiona pozycja)-brzusio wywalone,pysio uśmiechniete-jakby nic wczoraj sie nie działo!-Boże!-oby już nic złego sie nie działo,ten maj ciężki był i smutny!

Ewschen pisze:kropkaXL pisze:Cześć kochanie!-ja mam dzisiaj aż chęć do życia większą,jak patrzę na Klarcię leżącą do góry łapkami(to jej ulubiona pozycja)-brzusio wywalone,pysio uśmiechniete-jakby nic wczoraj sie nie działo!-Boże!-oby już nic złego sie nie działo,ten maj ciężki był i smutny!
To ciesze sie razem z Toba Kasiu.![]()
![]()

jerzykowka pisze:Kasieńko, cieszymy się wraz z Tobą - całym sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz już będzie spokojnie i dobrze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wreszcie odsapniesz psychicznie, bo naprawdę stresów i zmartwień ostatnio miałaś stanowczo za dużo!!!
Poranne uściski z upalnego Poznania![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Meteorolog1 i 16 gości