Kotomania V-Pynia-nie ma przerzutów!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 09, 2010 6:29 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-ufff!

Witaj Bożenko! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klarcia własnie miała zaaplikowany antybiotyk,teraz myje się baaardzo intensywnie,bo wczoraj to tylko tak po łebkach.Oczka żywiutkie,bystre,futerko ułożone(ona sam się czesze-otrzepuje się i każdy włosek na swoje miejsce wraca)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro cze 09, 2010 6:57 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-ufff!

:D :D Proszę, jakie inteligentne kociąteczko! Moja malunia.. :1luvu: :1luvu:
No, to Klarusia już czyściutka, Przegląd techniczny ma. :ok: :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro cze 09, 2010 7:00 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-ufff!

Ona dzisiaj sie nawadnia,bo wczoraj wymiotowała,ale pije tę wodę z chlorheksydyną(bo innej nie ma! :twisted: ) ,więc dodatkowo dezynfekuje buzię!-moja słodka królewna!-tak sie cieszę,że ma to juz za sobą!-za 6 dni ,po ostatnim antybiotyku-idziemy do kontroli,ale teraz to już na spokojnie-tylko sie pokazać!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro cze 09, 2010 7:04 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-ufff!

Dzień dobry Kasieńko :1luvu: Tak bardzo się cieszę, że u Klaruni wszystko w porządku :D Cudowne wieści od samego rana :D Miłego dnia Kasiulku i głaski dla kotecków :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro cze 09, 2010 7:08 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-ufff!

Cześć kochanie!-ja mam dzisiaj aż chęć do życia większą,jak patrzę na Klarcię leżącą do góry łapkami(to jej ulubiona pozycja)-brzusio wywalone,pysio uśmiechniete-jakby nic wczoraj sie nie działo!-Boże!-oby już nic złego sie nie działo,ten maj ciężki był i smutny!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro cze 09, 2010 7:12 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-ufff!

A teraz czas na radosny i szczęśliwy czerwiec, lipiec, sierpień ... itd. :D Jak to dobrze przeczytać, że jesteś radosna i pełna optymizmu. Tak trzymać Kasiu! :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro cze 09, 2010 7:14 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-ufff!

Dzięki Kasieńko!-tak bardzo mi to było potrzebne!-musze naładować akumulatory,bo do urlopu jeszcze prawie dwa miesiące,a ja jestem taka zmęczona-i praca i stresy...
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro cze 09, 2010 7:14 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-ufff!

kropkaXL pisze:Cześć kochanie!-ja mam dzisiaj aż chęć do życia większą,jak patrzę na Klarcię leżącą do góry łapkami(to jej ulubiona pozycja)-brzusio wywalone,pysio uśmiechniete-jakby nic wczoraj sie nie działo!-Boże!-oby już nic złego sie nie działo,ten maj ciężki był i smutny!

To ciesze sie razem z Toba Kasiu. :1luvu: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro cze 09, 2010 7:17 Re: Kotomania V-jest dobrze i niech tak zostanie!:)

Kasiulek, do urlopu szybciutko zleci, i będziesz mogla wypocząć z koteńkami! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro cze 09, 2010 7:21 Re: Kotomania V-Pynia po operacji,Klara-ufff!

Ewschen pisze:
kropkaXL pisze:Cześć kochanie!-ja mam dzisiaj aż chęć do życia większą,jak patrzę na Klarcię leżącą do góry łapkami(to jej ulubiona pozycja)-brzusio wywalone,pysio uśmiechniete-jakby nic wczoraj sie nie działo!-Boże!-oby już nic złego sie nie działo,ten maj ciężki był i smutny!

To ciesze sie razem z Toba Kasiu. :1luvu: :ok: :ok:

Ewa!!-witam serdecznie!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bożko-zleci,ale urlop zleci jeszcze szybciej :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro cze 09, 2010 7:23 Re: Kotomania V-jest dobrze i niech tak zostanie!:)

Kasieńko, cieszymy się wraz z Tobą - całym sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz już będzie spokojnie i dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Wreszcie odsapniesz psychicznie, bo naprawdę stresów i zmartwień ostatnio miałaś stanowczo za dużo!!!
Poranne uściski z upalnego Poznania :D :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro cze 09, 2010 7:24 Re: Kotomania V-jest dobrze i niech tak zostanie!:)

Urlopy zawsze szybko zlatują! :lol: Taki ich urok. :wink:
Tylko że wtedy nie czekamy na zakończenie z niecierpliwością, jak na urlopik. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro cze 09, 2010 7:26 Re: Kotomania V-jest dobrze i niech tak zostanie!:)

jerzykowka pisze:Kasieńko, cieszymy się wraz z Tobą - całym sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz już będzie spokojnie i dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Wreszcie odsapniesz psychicznie, bo naprawdę stresów i zmartwień ostatnio miałaś stanowczo za dużo!!!
Poranne uściski z upalnego Poznania :D :D :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzięki Słonko!-Ty też masz za dużo na głowie!-też Ci się radość i spokój należy!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro cze 09, 2010 7:37 Re: Kotomania V-jest dobrze i niech tak zostanie!:)

Kasieńko, sama wiesz jak z tym spokojem na naszych głowach jest :roll: :wink: Na szczęście zostaje radość i oby jej było wokół nas wszystkich jak najwięcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A smutkom i troskom mówimy stanowcze NIE 8) :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro cze 09, 2010 7:38 Re: Kotomania V-jest dobrze i niech tak zostanie!:)

:D :D :D
Zmykam do pracy-ale w jakże innym nastroju,niż w ostatnie dni! :P :P :P
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]