Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob mar 13, 2010 10:50 Re: Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

Joluka będzie po 14, zabierze dla mnie i dla Praksedy
AnielkaG

Post » Sob mar 13, 2010 11:08 Re: Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

Serotoninko -zadzwonię do Ciebie po 14:00, to ustalimy godzinę odbioru.

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Sob mar 13, 2010 11:15 Re: Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

Serotoninko, tylko przypadkiem nie zrezygnuj z tych dostaw. :-)
Jesli tylko nie jestem chora, to zawsze chetnie porozwoze wiaderka.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob mar 13, 2010 15:43 Re: Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

Fajnie, czekam na Jolukę. Niestety student miał cały samochód wyładowany jakimiś swoimi innymi rzeczami z pracy i zmieściły mu się tylko 2 wiaderka... Więc tym jednym, które mi zostało musicie się jakoś podzielić. A z dostaw rezygnować nie będę. Już teraz zbieram chętnych na dostawę za 2 tygodnie ;) Mam nadzieję, że znowu to będzie co najmniej 5-6 wiaderek za każdym razem.

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

Post » Sob mar 13, 2010 18:22 Re: Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

serotoninka, jesteś jutro na Dniach Otwartych?
Mnie wrobili w dyżur ;)
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Sob mar 13, 2010 18:27 Re: Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

Hehe byłam dzisiaj. Dziekan oznajmił, że w ramach tych dni wpadnie do nas do laboratorium, na normalne zajęcia które mamy z z zaocznymi studentami, KILKU maturzystow. No a przyszło ich z 50 ;) Pokazałyśmy doświadczenie z oczyszczania wody, oprowadzilysmy po laboratorium, pogadałyśmy chwilę i tyle. Oni byli strasznie przerażeni i chyba sami nie wiedzą jeszcze, co chcieliby wiedziec...

serotoninka

Post » Sob mar 13, 2010 21:39 Re: Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

dziękuję serotoninko i joluka w imieniu Praksedy
ja mogę się już zapisac na wiaderko za 2 tyg...
AnielkaG

Post » Sob mar 13, 2010 22:11 Re: Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

nam nie ma za co - to Serotoninka załatwiła... :P

cieszymy się, że mogliśmy pomóc - i pozdrawiamy :kotek:

joluka

Post » Sob mar 13, 2010 23:26 Re: Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

Ja też cieszę się że mogłam pomóc. Obiecuję, że postaram się zorganizować w miarę regularne dostawy mielonki - być może ktoś jeszcze mógłby to dowozić do Warszawy - póki co skazani jesteśmy na mojego studenta, który bywa tutaj tylko na zjazdach co 2 tygodnie. Następnym razem mielonki będzie więcej - Anielko, Meggi 2, Heniu, Praksedo - będę o Was pamiętać. Ktoś jeszcze chętny? Agnesko, super, że mogłabyś pomagać w rozwożeniu. Póki co zdrowiej ;) Kiedyś pomagał jeszcze Piotr, dzisiaj Joluka... Jakoś wspólnymi siłami damy radę - ja niestety nie dysponuję samochodem, a mój TŻ jakoś przestał być chętny do kociej współpracy po tym jak: a) kiedyś wysypał całe wiaro mielonki i godzinę ją potem zmywał z podłogi w piwnicy b) jeździł przez miesiąc ze smrodem sików niekastrowanego kocura, który zsikał się poprzez klatkę-łapkę wprost do jego bagażnika c) leczy się od miesiąca na grzyba, którym zaraził go mój kolejny tymczas ... Tak więc póki co go oszczędzam w kwestii kociej, coby ratować nasz związek ;)

serotoninka

Post » Sob mar 13, 2010 23:34 Re: Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

serotoninka pisze: mój TŻ jakoś przestał być chętny do kociej współpracy po tym jak: a) kiedyś wysypał całe wiaro mielonki i godzinę ją potem zmywał z podłogi w piwnicy b) jeździł przez miesiąc ze smrodem sików niekastrowanego kocura, który zsikał się poprzez klatkę-łapkę wprost do jego bagażnika c) leczy się od miesiąca na grzyba, którym zaraził go mój kolejny tymczas ... Tak więc póki co go oszczędzam w kwestii kociej, coby ratować nasz związek ;)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
przeczytałam to mojemu TŻ-towi - uznał, że on w takim razie miał masę szczęścia do tej pory!!! :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok: za związek!!! :wink:

joluka

Post » Wto mar 16, 2010 21:16 Re: Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

O, widzę, że dostawy powróciły. :lol: To ja zamawiam chociaż jedno (chętnie dwa) dla p. Ewy. Podtuczy trochę koty i na Powązkach i te praskie, bo z karmą ostatnio kiepsko.
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Nie cze 06, 2010 18:11 Re: Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

Seretoninko chyba dostawy nie wypaliły ,
na pewno były probelmy z transportem ,
tak myśle o kotach Praksedy .
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Wto cze 08, 2010 21:00 Re: Jutro (PIĄTEK) 3 wiaderka mielonki do oddania! WARSZAWA

Nie... Po protu nie bardzo mogą nielegalnie oddawać mielonkę. Jeśliby załatwić to przez jaką fundację, schronisko itp, oficjalnie, z papierami to byłoby ok i dostawy by mogły być bardzo duże... No ale ja mam urwanie głowy ze woimi prawami i nie dam rady ię tym zająć... Jakby się komuś chciało i miał czas, to ja oczywiście podam namiary i pomogę na tyle ile będę mogła... Ale na razie sama nic nie zdziałąm.

serotoninka

[poprzednia]