Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fiona.22 pisze:Jutro przyjeżdżają do nas trzy maluszki z Radlina. Maluchy idą od razu do szpitala na leczenie i oby wszystko było ok
Oto one:
Kociczka
Kocurek
Kocurek
Będzie potrzebne wsparcie finansowe. Gem zrobi im cegiełki na allegro i oczywiście potrzebne będzie masę kciuków i ciepłych mysli dla tych okruszków![]()
Więcej o maluchach można poczytać tu:
viewtopic.php?f=1&t=112290&start=0
AgaPap pisze:AgaPap pisze:Tola dostal 100 zł i teraz jakbyśmy pozostałym pojedyńczym też przyznali po 100 zł
+ nie wiem ile dla maluchów u annskr tam jest 3 sztuki ( czy też po 100 na sztukę?) i chyba wszystkie mają coś z oczkami to zostałoby około 400 na rezerwie.
To jak, proszę o sensowne wypowiedzi?
Sensownych odpowiedzi nie otrzymałam przez cały długi weekend![]()
Więc się porządziłam sama, bo wiem, że kasa potrzebna i wysłałam dla maluchów u annskr na razie 200 zł, a dla Pucia 100 zł. Bo Tola dostała wcześniej 100 zł. Dzisiaj dopiero dostałam namiary na wpłatę dla Rudelli, więc po południu puszczę przelew. CZy tak ma zostać, a resztę przeznaczamy na rezerwę, czy cosik dokładamy komuś?
jerzykowka pisze:Dziewczyny, moja "ulotkowa" prośba już jest nieaktualnaPrzepraszam za zamieszanie.
Never pisze:tak, od wczoraj - ma jeszcze kaftanik po sterylce. kotka jest teraz u avlid, czeka nas jeszcze zabieg usunięcia oczka za miesiąc, ale już tereaz domki moga się ustawiac w kolejce - filigranowa ruda koteczka, przedłużane futro, miększe niz u krolika, wściekle miziasta - ugniata wszystko co tylko znajdzie sie w zasięguuwielbia człowieka!
Marea pisze:Dziękujemy![]()
Pani Gosia chetna na adopcję Layli wydaje się być super, ma swoje 2 własne koty, kocurek ma bielma na oczkach, kotka trochę dzikuska...
Pani Gosia najbardziej obawia się czy koty sie polubią no i trochę jak to będzie mieć 3 koty i czy sprosta![]()
Natrafiła na ogłoszenie poprzez Allegro i Na Naszej Klasie, dziękuję osobie która te ogłoszenia zrobiła![]()
Pani Gosia bardzo liczy że wszytsko się ułoży pozytywnie
Mam jej nr telefonu, przekaże osobie która chciałaby odbyć takową wizytę przedadopcyjną, Pani Gosia czeka z niecierpliwością
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości