karaluch pisze:5-litrowy kanister kosztuje 225 zł + przesyłka (kurier) 18 zł = 243 zł. Czyli za litr wychodzi 48,60 zł. Kto chętny?Tosza pisze:karaluch pisze: Chodzi o BIO-STALFRIS? Tosza, lutra, jak potrzebujecie na cito to mogę się podzielić, bo mam jeszcze ok. 1/3 kanistra. A potem się zamówi następny tu: http://germapol.istore.pl/pl,product,1311197,bio,stalfris,pakiet,dla,hodowcow,kanister,5,l,koncentratu.html. Chętni sie pewnie znajdą, sol coś wspominała, że sie chętnie dołączy.
Tak, o to chodziNa cito to potrzebuje moja koleżanka, której 8 kotów wychodzących leje dalej niż widzi, gdy z jakichś powodów ( np antybiotykoterapia) ich nie wypuszcza. Ja jeszcze trochę mam. Jeśli można odkupić część jej 1/3, to z przyjemnością. Przy okazji ustalmy, kto się piszę na podział kolejnego kanistra:
1. jaLiterek bym wzięła
1. Tosza - 1 litr
2. ???
Miuti, Etiopia - nie bardzo załapałam, czy chcecie troszkę na teraz czy dołączacie się do zamówienia, czy jedno i drugie. Tosza - dla twojej koleżanki chętnie odstąpię, tylko musimy jakoś dogadać jak ci przekazać, bo ja niezmotoryzowana, a mieszkamy chyba z dwóch przeciwnych końców miasta
Ja litr - można???