K-ów, walki popowodziowej ciąg dalszy :-[[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 06, 2010 23:25 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

karaluch pisze:
Tosza pisze:
karaluch pisze: Chodzi o BIO-STALFRIS? Tosza, lutra, jak potrzebujecie na cito to mogę się podzielić, bo mam jeszcze ok. 1/3 kanistra. A potem się zamówi następny tu: http://germapol.istore.pl/pl,product,1311197,bio,stalfris,pakiet,dla,hodowcow,kanister,5,l,koncentratu.html. Chętni sie pewnie znajdą, sol coś wspominała, że sie chętnie dołączy.

Tak, o to chodzi :) Na cito to potrzebuje moja koleżanka, której 8 kotów wychodzących leje dalej niż widzi, gdy z jakichś powodów ( np antybiotykoterapia) ich nie wypuszcza. Ja jeszcze trochę mam. Jeśli można odkupić część jej 1/3, to z przyjemnością. Przy okazji ustalmy, kto się piszę na podział kolejnego kanistra:
1. ja :) Literek bym wzięła
5-litrowy kanister kosztuje 225 zł + przesyłka (kurier) 18 zł = 243 zł. Czyli za litr wychodzi 48,60 zł. Kto chętny?
1. Tosza - 1 litr
2. ???

Miuti, Etiopia - nie bardzo załapałam, czy chcecie troszkę na teraz czy dołączacie się do zamówienia, czy jedno i drugie. Tosza - dla twojej koleżanki chętnie odstąpię, tylko musimy jakoś dogadać jak ci przekazać, bo ja niezmotoryzowana, a mieszkamy chyba z dwóch przeciwnych końców miasta :)

Ja litr - można???
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Nie cze 06, 2010 23:30 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

karaluch pisze:
Tosza pisze:
karaluch pisze: Chodzi o BIO-STALFRIS? Tosza, lutra, jak potrzebujecie na cito to mogę się podzielić, bo mam jeszcze ok. 1/3 kanistra. A potem się zamówi następny tu: http://germapol.istore.pl/pl,product,1311197,bio,stalfris,pakiet,dla,hodowcow,kanister,5,l,koncentratu.html. Chętni sie pewnie znajdą, sol coś wspominała, że sie chętnie dołączy.

Tak, o to chodzi :) Na cito to potrzebuje moja koleżanka, której 8 kotów wychodzących leje dalej niż widzi, gdy z jakichś powodów ( np antybiotykoterapia) ich nie wypuszcza. Ja jeszcze trochę mam. Jeśli można odkupić część jej 1/3, to z przyjemnością. Przy okazji ustalmy, kto się piszę na podział kolejnego kanistra:
1. ja :) Literek bym wzięła
5-litrowy kanister kosztuje 225 zł + przesyłka (kurier) 18 zł = 243 zł. Czyli za litr wychodzi 48,60 zł. Kto chętny?
1. Tosza - 1 litr
2. ???

Ja chętnie wezmę pół litra.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie cze 06, 2010 23:37 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

1. Tosza - 1 litr
2. Anna 09 - 0,5 l
3. Miuti - 1 l

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie cze 06, 2010 23:45 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Tosza pisze:

1. Tosza - 1 litr
2. Anna 09 - 0,5 l
3. Miuti - 1 l

Ja - 1 litr

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon cze 07, 2010 7:04 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Ja - pół litra

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon cze 07, 2010 7:27 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

No ładnie. Wchodzę, patrzę i co widzę ?
Pół litra poproszę. :lol:

Musiałam spojrzeć kilka postów wyżej, by zorientować się o co chodzi.

A teraz poważnie.
Jak wyglada aktualnie sytuacja Waszych podopiecznych?
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon cze 07, 2010 7:53 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Mulesia pisze:No ładnie. Wchodzę, patrzę i co widzę ?

A teraz poważnie.

ja bym też pół litra poprosiła, w porywach do dwóch połówek tylko czy jeszcze wystarczy? :wink:

Mulesia, bo na kłopotowy ból głowy ponoć najlepsze a mamy ich trochę.

co do sytuacji to będę widzieć więcej wieczorem

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon cze 07, 2010 7:56 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Mulesia pisze:No ładnie. Wchodzę, patrzę i co widzę ?

A teraz poważnie.

hehe, trzeba sie znieczulic, nie? :ryk:
laski odurzaja sie jakimis antysmrodami :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon cze 07, 2010 8:01 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Tosza pisze:

1. Tosza - 1 litr
2. Anna 09 - 0,5 l
3. Miuti - 1 l

Gdybym się jeszcze załapała, to też pół litra proszę :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pon cze 07, 2010 11:14 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

była dzisiaj u mnie Madzia, chciała wziąć Tolę na tymczas, bo ją zauroczyła, pokazywała Tolci zdjęcia w telefonie ... a ja musiałam jej przekazać paskudne wieści. Ehhh ...

Kto ma gdzieś jakieś miejsce w domu lub piwnicy, bo ludzie dzwonią z darami a nie ma gdzie tego składować

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon cze 07, 2010 11:22 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Tweety pisze:była dzisiaj u mnie Madzia, chciała wziąć Tolę na tymczas, bo ją zauroczyła, pokazywała Tolci zdjęcia w telefonie ... a ja musiałam jej przekazać paskudne wieści. Ehhh ...

Kto ma gdzieś jakieś miejsce w domu lub piwnicy, bo ludzie dzwonią z darami a nie ma gdzie tego składować

Tolusia :( :( :( [*]

U mnie jest troche miejsca, mozna skladowac.
Tweety, a propos miejsca... czy ktos bedzie jechac do misieeek niebawem? Mam dla niej te poduszki dla psow - zajmuja miejsce i dobrze by je bylo zabrac do niej przy okazji.... Ewentualnie dla kogos kto by chcial legowisko dla psow, to mam jeszcze na zbyciu kilka sztuk :)
Ja sie dzis wieczorem dowiem co z moja operacja. I dalej bede ustalac co i jak. W sprawie Sabiny mam pytanie - ona bedzie ciachana u Komendy czy gdzies indziej? Jak to by wygladalo? Dalam znac jej przyszlemu DS ze dostala rujki, czekam na odpowiedz.

...ja poprosze litre bio-s :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon cze 07, 2010 11:50 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

jeśłi można się dołączyć do zbiorówki - to też litr chciałabym.

Czy na Podwawelskim bywacie tylko od strony Forum?
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Pon cze 07, 2010 11:58 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Forumowiczka z Kociego Zakątka ma do oddania 2 fotele i kanapę (obite materiałem podobnym do aksamitu), trochę podniszczone, ale dla kotów będa ok. Meble są w Warszawie, więc jeśli jesteście zainteresowani, trzeba będzie zorganizować transport. Jeśli nie, dajcie znać, wtedy meble powędrują do kogoś innego.

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Pon cze 07, 2010 12:15 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Przelew zrobiony dzisiaj dla AFN/KRK
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon cze 07, 2010 12:49 Re: K-ów, ZALAŁO KOCIARNIĘ, KONIECZNA EWAKUACJA, POMOCY!!!!

Ja dzisiaj przelałam pieniążki za przedmioty zakupione przeze mnie na 3 bazarkach ( zaokrągliłam w górę należnośći ), ale to wszystko - jak widzę - kropla w morzu potrzeb.

Nic to, ziarnko do ziarnka ...
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

[poprzednia][następna]