Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:gosiakot pisze:Przykro mi to powiedzieć , ale moim zdaniem na urzędników jest tylko jeden sposób działania- wskazywać na ich niedoróbki podkładając przed nos przepis, uchwałę , protokół ze spotkania z PM itd- wszystko to , co da się egzekwować i z czego wynika możliwość zarzucenie ,że czegoś nie wykonali- wtedy boją się konsekwencji i wykonują .Panicznie boją się też prasy,PANICZNIE, środków masowego przekazu. Przykre co piszę, ale takie są realia UM - ja co prawda nie pracowałam w sosnowcu ,ale nie wierzę aby akurat w tym mieście zasady były inne. Swoją drogą jakim trzeba być człowiekiem żeby obojętnie patrzeć na los zwierząt, którym dzieje się krzywda i których losowi można łatwo ulżyć, ociągać się z decyzją albo przeciągać załatwienie sprawy żeby ukryć cudzą niekompetencję . Jak to się ma do pojęcia "służby publicznej " którą często puszą się urzędnicy samorządowi wyższego rzędu, Nie pozostaje nic innego jak tylko nie załamywać się kolejnym smutnym wydarzeniami i robić swoje. Do skutku
zbieramy korepondencję z UM, teraz ta petycja, juz ponad 500 glosow, wydrukuje ją i zloże na dziennik podawczy. w pracy tez zbieram papierowe petycje, napisalismy do radnych, postaramy sie wprosic na posiedzenie rady miasta. Do konca czerwca ma byc decyzja. jesli bedzie negatywna, wtedy zaintresujemy media, wojewode slaskiego, glownego lekarza weterynarii kogo sie da. Mamy czas i nie odpuscimy. Konsekwentnie, powoli ale do przodu. Ja jestem bardzo uparta i cierpliwa.
MIKUŚ pisze:Przypominam![]()
PON(07.06) R MONIKA W BEATKA
WTO(08.06) R ..... W TERESA
ŚRO(09.06) R HIDI W BEATKA
CZW(10.06) R ..... W BOŻENA
PIĄ(11.06) R ..... W MARTYNA
SOB(12.06) R MARTYNA W .....
NIED(13.06) R DOROTKA W HIDI
terenia1 pisze:AKTUALIZACJA UCZESTNIKÓW KOCIEJ IMPREZYDATA USTALONA NA 26.06.10R.
1. Iwetka
2. ja +mój TŻ tzw. grillowy
3. jadziaII i Kropeczka 13
4. gosiakot
5. mar_tka i Darek
6.bubor
7.MartynaP.
8.MIKUŚ czyli Baśka
9. Ewa i Piotr
10. Dorotka Wojciechowska
11. Pani Ela nasz wet
12. Monika nasz wet i jej TŻ
13.Kleo+TŻ
14. Alienor
15. hidi
dopisuję tak z góryBona44, Beatka Beatka
daj znać Anetce, Agnieszka,Nowa82, kurde nie wiem czy kogoś nie pominęłam jak coś to dajcie mi w łeb
![]()
ZAPRASZAMY SERDECZNIE
terenia1 pisze:wysylajcie ten link do wszystkich, głosujcie za
proszę o wsparcie petycji
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5440
Bona44 pisze:TereniuDzięki za pamięć ale ja sorki nie mogę
bo ja już wyjeżdżam na urlop ale moje zaproszenie aktualne
a do ciebie wpadnę na następna imprezkę
obiecuje
czy dostałaś dziś esemesa ode mnie
Iweta pisze:A ja mam nadzieje, że w tym roku na imprezke dotrze Lidka
terenia1 pisze:Iweta pisze:A ja mam nadzieje, że w tym roku na imprezke dotrze Lidka
TO super Lidziu zapraszamy serdecznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 87 gości