Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Birfanka pisze: (...) Pojedynczo tez wszystkie trzy z drapaka korzystaja, ale dziewczyny razem![]()
Ciekawa teraz jestem, czy im to przejdzie w przyzwyczajenie, czy tez to jednorazowo-wyjatkowo![]()
(...)
Birfanka pisze:Niewinnosc (dodalabym: absolutna) to mocna strona Pupusza![]()
Ciag dalszy z wczoraj
Birfanka pisze: (...) Pojedynczo tez wszystkie trzy z drapaka korzystaja, ale dziewczyny razem![]()
Ciekawa teraz jestem, czy im to przejdzie w przyzwyczajenie, czy tez to jednorazowo-wyjatkowo![]()
(...)
Dystans sie zmniejsza!
a wczesniej bylo zawsze tak:
Po czym dzis znowu drapakowaly razem!![]()
![]()
Podejrzalam, to Fifinka dolaczyla do Mayi na drapaku (nawet to sfilmowalam), ale Cesarzowa nie strzelila focha, nie zabrala sie demonstracyjnie obrazona ani jej nie przepedzala, wygladala na zadowolona i nawet sie rozkosznie przeciagala
Haniu, Wojtku, NIE traccie nadziei-jak widac, moze to zabrac pare lat, ale niewykluczone, ze i Wasze koty sie jeszcze przekonaja do wspolnego spania i drapakowania
Ach, któż to taki samotny z tyłu leży?
Doświadczenie minionych dziesięciu lat nastawia mnie sceptycznieBirfanka pisze:(...)
Haniu, Wojtku, NIE traccie nadziei-jak widac, moze to zabrac pare lat, ale niewykluczone, ze i Wasze koty sie jeszcze przekonaja do wspolnego spania i drapakowania
Wojtek pisze:Ach, któż to taki samotny z tyłu leży?Doświadczenie minionych dziesięciu lat nastawia mnie sceptycznieBirfanka pisze:(...)
U nas poszło w drugą stronę.
Po miesiącu wspólnego mieszkania zdarzały się takie scenki:![]()
![]()
Ale to już historia.
Birfanka pisze:Z tylu Pupusz lezy samotnie z wlasnego wyboru-to jego hierarchiczne miejsce na kocim lozku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 145 gości