Z plamką czarną na białym tle - Gucio Junior
Z plamką białą - Staś
Bez jakichkolwiek plamek, za to z białą bródką - Jaś (mój ulubiony narączkowiec

Zdjęcia będą później bo Gnojce śpią z Edusią, korzystając z popołudniowego słońca

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:Uzupełniłam zapasy żywieniowe Gnojców i połowy tacki już nie ma![]()
Jaś jest typowym pieszczoszkiem, taki przydupas mamusinowy...czyli mój![]()
Jaś by tylko na rączkach siedział i siedział i siedział...I po kołdrze poskakał... I do Paćka poszedł... I znowu na rączki...
Czasem trudno Jasia włożyć do kojca, bo odwracam się a tam już wyglądająco-wiszący Jaś
Ja-Ba pisze:Dulencja pisze:Uzupełniłam zapasy żywieniowe Gnojców i połowy tacki już nie ma![]()
Jaś jest typowym pieszczoszkiem, taki przydupas mamusinowy...czyli mój![]()
Jaś by tylko na rączkach siedział i siedział i siedział...I po kołdrze poskakał... I do Paćka poszedł... I znowu na rączki...
Czasem trudno Jasia włożyć do kojca, bo odwracam się a tam już wyglądająco-wiszący Jaś
Taki był Zefirek. Wiem że ma dobrze, że domek kocha go ponad wszystko i niczego mu nie brakuje, ale nie mogę pozbyć się uczucia że on był mój, gdzieś tam odgórnie przeznaczony, a ja przegapiłam tą oczywistość![]()
Ja-Ba pisze:Magda, bo to jest tak: albo mamy dość rozumu i złamane serce, albo zostajemy.... zbieraczkami..![]()
Dulencja pisze:Ja-Ba pisze:Magda, bo to jest tak: albo mamy dość rozumu i złamane serce, albo zostajemy.... zbieraczkami..![]()
Może to okrutne co napiszę... Wolę mieć złamane serce i miejsce w domu na kolejnego potrzebującego...
Gnojce są szczególne i straszliwie piękne, jednak znajdą to właśnie swoje miejsce na ziemi..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Google [Bot] i 35 gości