[Olsztyn] Wszystkie kociaki już w DS!!! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 03, 2010 21:20 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

Killatha, bardzo dziękuję za te przesłane informacje. :)

Ale nie tylko Tobie...dziękuję Wam wszystkim za pomoc! Teraz widzę, że Wy tak jak ja kochacie te zwierzęta i chcecie dla nich dobrze. Jesteście wspaniali!

Dark_Night

Od: Pt maja 14, 2010 19:13

Post » Czw cze 03, 2010 21:26 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

oooo
poczułam się dowartościowana :oops:
a Wy dziewczyny piszcie o tych kociakach, wtedy są większe szanse na dobre domy
a tak w ogóle to sio do łóżka :twisted: nastolatka o tej porze powinna spać :twisted: to tak żebym nie wyszła z wprawy w złośliwościach
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw cze 03, 2010 21:28 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

Już-już, idę-idę :P

Dobranoc :!:

Dark_Night

Post » Czw cze 03, 2010 21:44 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

uff, cieszę się z DT :)
wypatrzyłam na zdjęciu tego szarego małego kocurka, dlatego o niego dopytywałam czy też jedzie do DT, bo się bałam o malucha i byłam gotowa jechać jutro po niego

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Pt cze 04, 2010 9:53 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

:ok:

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Pt cze 04, 2010 19:59 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

Endżii, tak przejęła się tymi kociakami, że całkiem "zapomniała" o swojej kotce.
Dzisiaj razem z rodziną wyjechali na komunię chyba kuzyna bądź kuzynki i Endżi nie miała co zrobić z koteczką.
Teraz jej kicia jest u mnie. :)
Jest troszkę przestraszona, ale pewnie niebawem się przyzwyczai do nowego otoczenia.

Ale powracamy do tematu.
Małe kotki razem z mamusią są bezpieczne u sąsiadki. Mają zapewnione posłanko, jedzonko no i opiekę weterynarza.
Niestety nie wiem jak tam z wizytą, bo to sąsiadka Endzi, więc nie mam z nią kontaktu.
Ale przed wyjazdem Endzi upewniła się czy kotki mają dobrą opiekę.

Teraz tylko trzeba szukać im domków.
Jutro postaram się zrobić jakiś banerek (dobrze napisałam?) i porozsyłać go gdzie się da.
A może ktoś ma za dużo wolnego czasu i by pomógł w robieniu takiego banerka (?) ? :wink:

A no i jeszcze ten transport do DT (za który BARDZO DZIĘKUJEMY). Próbowałam jakiegoś poszukać, ale coś słabo to widzę.
Z tego co wiem jeżeli chodzi o transport do/z Olsztyna to słabiutko. Ale trzeba próbować...

No i mam nadzieję, że nie zostanę z tym sama skoro Endżi wyjechała. :roll: :oops:
Baaardzo proszę o pomoc w tych sprawach
W imię kociej miłości, one na to zasługują :kotek: :!:

Dark_Night

Post » Pt cze 04, 2010 20:12 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

zajrzyj na wątek banerkowy viewtopic.php?f=8&t=107912&p=6045362&hilit=banerek#p6045362
tam możesz poprosić o pomoc i zrobienie banerka
napewno któraś z dziewczyn znajdzie czas i chęci
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Pt cze 04, 2010 20:30 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

O, bardzo dziękuję.

Dark_Night

Post » Sob cze 05, 2010 5:37 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

Kotkom będą potrzebne ogłoszenia,ale to jeszcze chwilę,prawda?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob cze 05, 2010 14:23 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

Tak mamy jeszcze trochę czasu, ale można się już przygotowywać.
Teraz najważniejsze znaleźć transport do DT. :roll:

Dzisiaj wieczorkiem wyślę zdjęcia do RudyiSrebrnyKot, więc pewnie już niebawem będziemy mieli śliczny banerek.

Tylko szkoda, że nie wiem co tam u maluchów słychać, no i nie wiem też czy kocia-mama była już u weta. :|

Dark_Night

Post » Sob cze 05, 2010 16:11 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

A co z tą wizytą u weta? Są jakieś informacje?

Forumowicze pomóżcie co na banerku umieścić? Większym kociakom (szary i czarny tak? - bo zdjęcia tu nie ma?) osobne banerki i szukamy DS, czy jak?
Rodzinkę jak ogłaszamy? W całości na razie? Szukamy im DS? Bo DT jak rozumiem mają przynajmniej dopóki kotka karmi?

Mam nadzieję, że będzie więcej zdjęć... ;).

Trzymam kciuki aby się wszystko udało, a dziewczyny dzielne i pochwały się im należą :)! :ok: :kotek:
.
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Sob cze 05, 2010 17:28 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

KOTKA i Małe:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=111941][img]http://tnij.org/kotkamale[/img][/url]

Obrazek

Może być?
Starsze dwa zrobię później...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Sob cze 05, 2010 19:06 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

Ojejku! Cudowne!
Bardzo dziękuję za pomoc!

Dark_Night

Post » Nie cze 06, 2010 2:31 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

:!:

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Nie cze 06, 2010 6:43 Re: [Olsztyn] Bezdomna rodzinka + młodziutki kocurek - POMOCY!

banerek śliczny
aż żałuję, że nie można się całkiem obanerkować

Killatha

[poprzednia][następna]