Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karaluch pisze:Mam 3 bure kocice z Kocimskiej - siedzą bidusie w kontenerkach i nie chcą wychodzić. Z jedną spotkałam się przypadkiem w toalecie - dała się wygłaskać, ale była przestraszona na maksa. Niestety przy próbie spuszczenia wody w ubikacji uciekła do kontenera. Jedzenia na razie nie tknęły. Ktoś wie co one lubią? Czym je skusić? Póki co dałam im spokój (są u mnie od ok. 12:30) ale ponoć to seniorki, więc wolałabym, żeby nie pościły za długo.
_namida_ pisze:karaluch pisze:Mam 3 bure kocice z Kocimskiej - siedzą bidusie w kontenerkach i nie chcą wychodzić. Z jedną spotkałam się przypadkiem w toalecie - dała się wygłaskać, ale była przestraszona na maksa. Niestety przy próbie spuszczenia wody w ubikacji uciekła do kontenera. Jedzenia na razie nie tknęły. Ktoś wie co one lubią? Czym je skusić? Póki co dałam im spokój (są u mnie od ok. 12:30) ale ponoć to seniorki, więc wolałabym, żeby nie pościły za długo.
Wszystkie uwielbiają kabanoski Winstona (do kupienia m.in. w Rossmanie) no i kurczaka gotowanego.
Na Kocimskiej praktycznie wszystko nadaje się do wyrzucenia, większość została już wywieziona na wysypisko.
Całą podłogę trzeba było zedrzeć, wybraliśmy szlam i zdezynfekowaliśmy pomieszczenia, ale prawdopodobnie trzeba
będzie wyczyścić podłogi Karcherem i być może wypożyczyć specjalne urządzenia do osuszania, jeśli nie będzie
schło i jeśli będą na to pieniądze. W dalszej kolejności malowanie, podłogi, szafki i klatki wiszące, nie leżące na
ziemiChoć tyle dobrze że po ostatnich doświadczeniach tylko jedna była na ziemi, cała reszta wyżej...
Na pewno przydadzą się mopy i jakiekolwiek szmaty, a w dalszej kolejności dużo więcej rzeczy, ale
to dopiero jak uda się lokal doprowadzić do jakiegoś stanu...
Wtedy będą potrzebne koce czy szmatki do wyścielania kotom klatek, może jakieś meble, wszystko
właściwie poszło do wyrzucenia: drapaki, budki dla kotów, zabawki...
Agulas74 pisze:A na którą musiałyby być te zdjęcia?
Sama nie mam drukarki ale jest na osiedlu, z tym że mogłabym przywieźć dopiero po 12...
Edit: nie jestem z AFN, nie znam telefonów, jeśli dostanę fotki na adres ahociacka@gmail.com, wydrukuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, tomi16v i 99 gości