I my Ci zazdrościmy Marudka, że tak blisko masz do Legnickiego domu, który mocno tkwi w naszych sercach...
Czytamy regularnie wszystkie wieści -choć ostatnimi czasy najczęściej "w biegu" po drodze do pracy (telefon z dostępem do netu to łaska z niebios dla zabieganych

) i serce się rwie by pomóc kolejnemu kociastemu...
Wierzę, że ten czas nadejdzie i człowiek nie będzie musiał tyrać tak długo poza domem
Choć jak zobaczyłam z córą Adaśka to... Serducho zabiło

Ale tu wyobraziłyśmy sobie jak nasz Foxial się z nim rozprawia

Małemu mogłoby się to nie spodobać...
Fox na włościach już w 200% - wysypia się i gania piłki jak jesteśmy w pracy (widać najlepiej w weekendy jak ustawił sobie 24h - mądrala

- drzemka święta sprawa - olewka wszystkich chętnych do zabawy - choć znane są sposoby na rozruszanie PanKota

).

(proszę spojrzeć na czym wyleguje się Foxial

Legnicki Kocyk to podstawa!)
Gada tylko wtedy jak jest coś na rzeczy (typowy chłop

) tj. Pańcia przyszła z pracy, a micha z czymś mokrym nie wjeżdża

w szybkim tempie..... Nadal pod łazienką jak Duży ma zlew odpalić z wodopojem (ale to do przeżycia, bo tylko wtedy jak jesteśmy w pobliżu - kurka jaki Kot ma mózg, nie mogę wyjść z podziwu)....
I już wiem, że miaukoli jak mu coś dolega.Wrócił swego czasu temat z uchem (czy świerzbowiec może powracać jak kot nie wychodzący i nie ma innych zwierząt w domu, i tylko w jednym uchu? A może to coś innego było, choć identycznie wyglądało

). Była więc akcja z codziennym oczyszczaniem i oridermylem i minęło jak ręką odjął - i miaukolenie i objawy - uszy czyste.
Wiesia, Sasza nie mógł lepiej trafić! Ty go odkujesz! Masz dar, to pewne.
Pamiętasz jak jajeczy Fox obszczymur swego czasu znaczył gdzie popadnie. Melduję, że tak czystego kota to świat nie widział. ZERO poza kuwetą! 100% kryta, duża kuweta (od wielkanocy z drzwiczkami..) i PASUJE PanKOOOTU
Acha... To jest ostatnie miejsce gdzie miauczy jakby go ze skóry obdzierano

po dobrze wykonanym zadaniu
Nie ma bata, cała rodzina wie o dobrze spełnionym obowiązku, a Duży ma pewność, ze będzie co sprzątać
Uściski