Prezes Miko znalazl dom! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 03, 2010 10:09 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

dagmara-olga pisze:Poznali się z Morfeuszem, Miko chce się przyjaźnić, Morfeusz niby też, czasem grają w "łapki" czasem Morf syknie. Kefir - olewa i śpi. Popatrzył...przymrużył oczy i usnął.
wyciskanie ufff jakoś mi rano poszło, choć czuję, że za mało...chociaż co ja chcę wycisnąć z kota ważącego jakieś 3 kg? Litr? Może schizuję :-) Kupę walnął ładną, apetyt jest. Wyciskanie nie jest łątwe, bo boisz się, że go zaboli, albo że uszkodzisz mu coś. A trzeba mocno cisnąć aż poleci. Zwieszałam go nad wc ale to mało wygodne i teraz siadam przy wannie i wyciskam do wanny. Tak dużo łatwiej chyba dla obu stron
chłopak jest szybki, zwinny, odważny,śmiga jak pocisk i gania wujka Morfa :-)
Jest tylko "podłogowy" z racji paraliżu ale koce i poduszki z kanapy ściąga....jak ?
Noc spędził w osobnym pokoju z legowiskiem, wodą, zabawkami i jedzeniem. Miauczeli do siebie przez szparę od drzwi - Morfeusz i Miko.
Od rana ganiają po domu i nie wiedzą, czy się lubią czy nie. Ale jeden za drugim łazi.
Foty ma słabe bo aparat słaby, ale coś wrzucę z czasem

no bo jak zachować kamienną twarzy czytając to i wiedząc w jakim stanie jest Miko ...

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw cze 03, 2010 12:51 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

biedactwo nasze malutkie... jak dobrze,że taki jesteś wesoły Mikusiu... :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw cze 03, 2010 14:47 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

dzisiaj trafiłam na wątek, też mi się oczy zaszkliły jak przeczytałam dagmara olga - zawsze pomyslisz o tych najbardziej potrzebujących , dla Miko dałaś niesamowitą radość i poczuł się kochany i lubiany :ok: :ok: :ok: :1luvu:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw cze 03, 2010 16:23 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

wycisnęłam :twisted: ale wciąż myślę, że mało...za to kupę wielką wycisnęłam...
można go trzymać jakby pod ręką za przednie łąpki i jak dynda nad wanną - wyciskać. Wyciskać do wanny - zmyć i po temacie. Praktyki tzreba jednak nabrać...
Spokój jest, bo śpią chłopaki.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw cze 03, 2010 16:40 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

Obrazek
wujku Morfeuszu, pobaw się ze mną!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

JA i wujek KEFIR
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw cze 03, 2010 16:57 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

piękne małe rude cudo... :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw cze 03, 2010 19:49 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

Dagmara dałaś mu tyle szczęścia i radości :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To są na pewno dwa najszczęśliwsze dni w jego życiu :D

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Czw cze 03, 2010 20:01 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

szczęściarz, po prostu szczęściarz :1luvu: moje ryże kochanie

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw cze 03, 2010 20:06 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mysza_7

Od: Wto lip 18, 2006 17:35

Post » Czw cze 03, 2010 20:46 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

w prost niedowiary :1luvu: maleńki Mikoś, jak ja się cieszę :ryk:
mocno wierzyłam, że kiedyś przyjdzie taki dzień...
ale kto da mu dom na zawsze?... :(
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt cze 04, 2010 7:23 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

wyciśnięty, wykupkany, najedzony - gania wujka Morfeusza.
Fajny jest. Domowy na 1000 % . Odważny, waleczny i ciekawski. Tylko wymaga i aż...tego wyciskania.. - czyli nie można go zostawić na długo samego. Ale nnie jes az tak źle, bo przeciez lecznica jest czynna do 21 a potem od 8 czyli 11 godzin jest bez odsikiwania.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt cze 04, 2010 7:29 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

dagmara-olga pisze:wyciśnięty, wykupkany, najedzony - gania wujka Morfeusza.
Fajny jest. Domowy na 1000 % . Odważny, waleczny i ciekawski. Tylko wymaga i aż...tego wyciskania.. - czyli nie można go zostawić na długo samego. Ale nnie jes az tak źle, bo przeciez lecznica jest czynna do 21 a potem od 8 czyli 11 godzin jest bez odsikiwania.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pt cze 04, 2010 8:02 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

Dagmara, wielkie dzieki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jestes wielka - dla Miko to doskonaly test, na ile odnajduje sie w domu...
Teraz jesli ktos bedize mial watpliwosci czy podola wyzwaniu adopcji Rudego, bedzie mogl na wlasne oczy sie przekonac, ze nie jest to trudne - zdjecia mowia same za siebie, Miko jest przepiekny i taki radosny...

mnie sie tez zaszklily oczy :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt cze 04, 2010 9:41 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

dagmara-olga pisze:. Tylko wymaga i aż...tego wyciskania.. - czyli nie można go zostawić na długo samego.

No i pewnie wielu by go wzięło ale tego się obawia,bo taki domek to pewnie musiałby by być nie pracujący.
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt cze 04, 2010 12:00 Re: ZEPSUTY MIKO ROBI PRAWKO :) adoptuj Miko, merol gratis! :)

Małgorzata Pękała pisze:
dagmara-olga pisze:. Tylko wymaga i aż...tego wyciskania.. - czyli nie można go zostawić na długo samego.

No i pewnie wielu by go wzięło ale tego się obawia,bo taki domek to pewnie musiałby by być nie pracujący.

Tak, niepracujący i zamożny, bo kot będzie nieustającym gościem w lecznicy :? . Dlaczego właściwie on został wykastrowany, ganiał kotki? znaczył? Przecież kastraty maja podobno częstsze problemy z sikaniem a on i bez tego będzie miewał infekcje pęcherza bo wyciskanie nigdy go nie opróżni tak dokładnie jak normalne sikanie .........

zmijojad

Od: Pt cze 04, 2010 11:26

[poprzednia][następna]