Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 02, 2010 15:12 Re: Legnica.

Powiem Wam coś w tajemnicy 8)
W poprzedni weekend odwiedziły mnie moje kochane dzieciaczki.Wszystkie:synowie i synowe.I moi kochani synowie postanowili posprzątać w mojej piwnicy.Zagracona była do tego stopnia ze już wejść się nie dało.A że z jakiegoś powodu ,w czasie kiedy pada deszcz,w naszych piwnicach stoi woda i to dość wysoko,deski,jakieś stare szafki popróchniały,można sobie wyobrazić co się tam działo.Piwnice mam bardzo dużą,tyle ze ta woda skądś podchodzi czy może nie odpływa.Ale ja nie o tym chciałam...
No więc w piwnicy pięknie posprzątali.Po środku jest ok.2 metry przejścia,po jednej stronie są regały z moimi słoiczkami,po drugiej synkowie zrobili z dużych płyt półki,duże dość,jakieś 2 mx1,20m.Wszystkie duperele posegregowane w płaskich koszykach,wsunięte w niższe półki.Wyższe półki na razie wolne 8) były...
Jakos tak głupio wyglądały takie puste,więc zaniosłam dzisiaj zdekompletowaną budkę z drapaka i miseczkę z karmą.

Bardzo mi się podoba jak posprzątali,poukładali.
Wyszło im całkiem tak,jakby porządkowali piwnice dla jakiegoś kociarza 8)
Legnica

Post » Śro cze 02, 2010 15:13 Re: Legnica.

Boo77 pisze:Uważaj Wiesiu na to co WOLISZ ;)
Toffik mojej mamy sika jej na głowę w nocy :roll: I wtedy ona czuje mokre na głowie...

Upsss...ODWOŁUJE!
nie takie mokre miałam na myśli :lol:
Legnica

Post » Śro cze 02, 2010 15:30 Re: Legnica.

Legnica pisze:
Boo77 pisze:Uważaj Wiesiu na to co WOLISZ ;)
Toffik mojej mamy sika jej na głowę w nocy :roll: I wtedy ona czuje mokre na głowie...

Upsss...ODWOŁUJE!
nie takie mokre miałam na myśli :lol:

:ryk: :ryk: :ryk:
Cześć :1luvu:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro cze 02, 2010 15:50 Re: Legnica.

:kitty: cześć :D
Legnica

Post » Śro cze 02, 2010 16:01 Re: Legnica.

Od czasu zabiegu sterylizacji,oczka Maji znów się paprały czarną wydzieliną.Ponownie,tak jak na poczatku jej pobytu u mnie,zaczełam przemywać i zakrapiać preparatem do pielęgnacji.Dzisiaj już sa prawie,prawie czyste.Wydzielinki jest nie wiele i pojawia się tylko w kąciku oczek.
Ponownie dziękuję za pomoc merytoryczną cioci Mirce T
:lol:
Legnica

Post » Śro cze 02, 2010 16:45 Re: Legnica.

oj zazdroszczę synków, ja mam tylko zięcia zdolniachę, ale mieszkają za daleko żeby wpaść na porządki w piwnicy, a zdałoby się :mrgreen:
Biała bidula z tymi oczkami, ale persowate tak mają oczy stale się paprzą, ciocia Mirka ma dobre metody :wink:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro cze 02, 2010 17:05 Re: Legnica.

Na Maję aż przyjemnie teraz popatrzeć.Niby widzę ją co dzień i nie powinnam zauwazac zmian,ale jednak widzę.Na razie nie wielkie,ale sa.Aż mi trudno uwierzyć,jak "zniszczone,zabidzone" kotki pięknieją po sterylizacji.Po wszystkich trzech kotkach widzę kolosalną zmianę,właśnie po zabiegu. Do łabadków to im jeszcze daleko,ale na prawde ładnieją z kazdym dniem.
Legnica

Post » Śro cze 02, 2010 22:57 Re: Legnica.

Jutro przyjedzie do mnie ta kotka :cry:
Obrazek
Obrazek[/quote]

z tego watku
viewtopic.php?f=13&t=112105

przyjmiemy z wdzięcznością każdą pomoc
Legnica

Post » Śro cze 02, 2010 22:57 Re: Legnica.

:ok: :ok: :ok:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Czw cze 03, 2010 6:43 Re: Legnica.

Nie śpię już od 5.Denerwuję się jak nie wiem co...
Jeśli zdążymy z transportem,kicie od razu zobaczy wet.Wprawdzie nie nasz,bo nasz ma długi weekend i wyjechał,ale też dobry,jedyny minus to nasze wzajemne relacje-średnio poprawne :wink:
Tak czy inaczej nasz będzie w poniedziałek,w razie gdyby dzisiaj zapadły jakieś istotne decyzje,będę czekać do poniedziałku na potwierdzenie lub nie naszego weta.No chyba ze będzie jakiś problem z kicią wymagający decyzji na cito.
Strasznie się denerwuję.Szprocia ma więcej dolegliwości niż miejsca na ciele.
Smutno...
Legnica

Post » Czw cze 03, 2010 7:37 Re: Legnica.

Dwaj najbardziej stacjonarni kolesie
Obrazek
Legnica

Post » Czw cze 03, 2010 7:40 Re: Legnica.

Biała pięknieje z każdym dniem
Obrazek Obrazek

Maja ma nieco pełniejszy pysiolek i sierść pomału zaczyna odrastać

Obrazek
Legnica

Post » Czw cze 03, 2010 7:44 Re: Legnica.

Bezie bardzo dziwnie odrosła sierść.Jest już długa prawie na całym ciałku,prócz kręgosłupa i ud.

Obrazek Obrazek
Legnica

Post » Czw cze 03, 2010 7:46 Re: Legnica.

Adasio,jakoś nie ma zainteresowania adopcją.

Obrazek Obrazek
Legnica

Post » Czw cze 03, 2010 7:49 Re: Legnica.

No i ciaptak popierdułka Bayerek vel Słodziak

Obrazek Obrazek Obrazek
Legnica

[poprzednia][następna]