Mufka i Luis - szykujemy się do DOMU -WSPÓLNEGO!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon maja 31, 2010 8:20 Re: Mufka i Luis - szykujemy się do DOMU -WSPÓLNEGO!

mam wiadomości w końcu:)
bo wczoraj myslałam że umrę z niepokoju

jest tak jak myslałam
Luis jest coraz bardziej wyluzowany, pierwsza noc oba spały zakamuflowane
ale wczoraj w dzień Luis juz zajął śmielsze miejsce do obserwacji a w nocy spał na materacu dziewczyn

a Mufka niestety ukryta, matko, płakac mi sie chce, czuję że ją zawiodłam, czasem tak jest, że jakis kot zaufa tylko jednej osobie, no i teraz mam zgryza :cry:
nie jest to na miejscu, żebym mogła pójść uspokoić pogłaskać,
pozostaje mi tylko mocno wierzyć i trzymać kciuki żeby się uspokoiła , zaufała

w kuwecie były , nie wiem czy jadły bo tak króciutko rozmawaiłam, i nie wiem juz czy mówiła Justyna że jadły czy nie, tak byłam przejęta,nie chce też być bardzo nachalna, i ciągle dzwonić i pytać

velvet

Od: Wto kwi 11, 2006 16:27

Post » Pon maja 31, 2010 8:50 Re: Mufka i Luis - szykujemy się do DOMU -WSPÓLNEGO!

velvet, a możesz ją zabrać do siebie? Nie, prawda? Więc dajmy jej czas, ma tam przestrzeń, wolność. Może zacząć żyć w przyjaźni z ludźmi albo się od nich izolować i korzystać tylko z przyjemności typu pełna micha. Trzymamy kciuki! :ok:

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pon maja 31, 2010 11:23 Re: Mufka i Luis - szykujemy się do DOMU -WSPÓLNEGO!

Tak, nie będzie skazana na niczyje towarzystwo,sama zdecyduje,czy chce wyjść,czy nie.Pamiętam Misię z Kielc,której bardzo kibicowałam.Przez trzy tygodnie nie wychodziła zza wersalki.Dziewczyna była bliska załamania.Teraz to miziak do potęgi.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro cze 02, 2010 20:49 Re: Mufka i Luis - szykujemy się do DOMU -WSPÓLNEGO!

często tak bywa
trzymam kciuki za Mufkę :ok:
to piękna koteczka i napewno będzie jej tam dobrze
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie cze 06, 2010 16:59 Re: Mufka i Luis - szykujemy się do DOMU -WSPÓLNEGO!

nie mam wiadomości, coś trafił mi się teraz dom który za bardzo nie chce się ze mną kontaktować
ja sie nie narzucam
dostałam smsa tylko że jest Luis ok, a Mufka nieufna bardzo

jejku jak ja bym chciała ją przytulić, uspokoić, :(
na razie nikt jej nie głaska:(

velvet

Od: Wto kwi 11, 2006 16:27

Post » Nie cze 06, 2010 19:56 Re: Mufka i Luis - szykujemy się do DOMU -WSPÓLNEGO!

czasami koty bywają bardzo nieufne
moja już nieżyjąca Myszka potrzebowała 2 tygodni żeby wyjść zza meblościanki
trzymam kciuki za Mufkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon cze 07, 2010 15:27 Re: Mufka i Luis - szykujemy się do DOMU -WSPÓLNEGO!

moja przez 2 tygodnie sikała a potem jeszcze 2 miesiace uciekala przed nami. teraz jest szczesliwa i cudna :) Biedna Mufeczka, potrzebuje czulosci...

don_kiciuch

Od: Czw kwi 01, 2010 18:27

Post » Śro cze 09, 2010 15:58 Re: Mufka i Luis - szykujemy się do DOMU -WSPÓLNEGO!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Mufcię
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

[poprzednia]