Ale buraskowo sie zrobilo.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Kieszonkowe kotki są fajne, mam jednego takiego
mamut pisze:Tatulkowi nie oddam Rafitki
Ja-Ba pisze:Witam mamutkowe kotkowo
cynamon i wanilia pisze:jak minęła kolejna noc?
Gibutkowa pisze:A tak po proawdzie Mamutku to bardzo się cieszymy, że Raficia do Ciebie trafiła, że ma taki cudowny, kochający domek. Bardzo ją pokochaliśmy, choć nie mogliśmy jej wziąć do siebie. Dziękujemy Ci bardzo, że się nią zaopiekowałaś i że dałaś jej dom i miłość
mamut pisze:Ja-Ba pisze:Witam mamutkowe kotkowocynamon i wanilia pisze:jak minęła kolejna noc?
Witamy u 8-mioa
Nocka minęła bardzo spokojnie. Ponieważ Buritka wieczorem zamelinowała się w kontenerku, to z nocnych miejscówek w łóżku skorzystały Baryła,Zośka i Rafitka.
Kicia dzisiaj jest spokojniejsza, mniej burczy i Rafisia baaardzo chce się z nią zaprzyjaźnić. Na razie na tą przyjaźń muszę poczekać. Teraz Buritka śpi w SWOIM łóżku. Po 16-tej mamy wizytę u rodzinnego weta Marka.Gibutkowa pisze:A tak po proawdzie Mamutku to bardzo się cieszymy, że Raficia do Ciebie trafiła, że ma taki cudowny, kochający domek. Bardzo ją pokochaliśmy, choć nie mogliśmy jej wziąć do siebie. Dziękujemy Ci bardzo, że się nią zaopiekowałaś i że dałaś jej dom i miłość
Gibutku, widocznie wydarzenia miały się potoczyć tak jak się potoczyły. Teraz naszą rolą jest zapewnić naszym kiciom DOM,ZDROWIE i MIŁOŚĆ.
mamut pisze:Jesteśmy po wizycie u weta. Zmachałam się,bo do dużego kontenerka włożyłam Buritkę i Rafitkę i było mi trochę ciężko. Nawet nie było burczenia. Buritka została dokładnie obejrzana i obmacana no i zaszczepiona.Wetowi bardzo podobało się umaszczenie Burity,że ma taki nietypowy szary kolor. W ogóle to dziewczynka była bardzo wyluzowana. Jak wet przygotowywał szczepionkę, to ona położyła się na stole na boczku i poszła...spać
Przy okazji obejrzał też Rafiśki oczka. Leczenie jej oczek zostało zakończone.
cynamon i wanilia pisze:no to u nas radość![]()
jak tu z Buritką chodziłyśmy do weta, też miała maksimum luzu![]()
pewnie, że piękne ma umaszczenieten szary taki lekko żółty jest, jak dla mnie
cały czas trzymamy kciuki za zaprzyjaźnienie się z Rafitką i pozytywne wibracje wam wysyłamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: AniaEl, Google [Bot], Jura, puszatek i 45 gości