Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:wszystkie kociaki w galerii, oprócz Miutiowych, które ponoć najładniejsze. Miuti, umów się jakoś z fotografującymi, co?
Ważna sprawa, bo trzeba maluchy na allegro wrzucać i na wystawie pokazać śliczności.
PS
Mamie pieczarkowej i kingowej nadałam samozwańczo imiona, żeby było konsekwentnie, może być głupio, ale musi być konsekwentnie...
anna09 pisze:A kiedy można odebrać koszulki?
Jeśli ktoś chce sobie do kompletudokupić polar, to w Decathlonie na wyprzedaży mają właśnie zielone damskie polary po 24,99 PLN
Ja sobie dzisiaj kupiłam
Tweety pisze:anna09 pisze:A kiedy można odebrać koszulki?
Jeśli ktoś chce sobie do kompletudokupić polar, to w Decathlonie na wyprzedaży mają właśnie zielone damskie polary po 24,99 PLN
Ja sobie dzisiaj kupiłam
właśnie biorę je do domu, więc jak tam komu pasuje
Polary też będą, jako zimowa wersja mundurka, w końcu trzeba mieć w czym gonić po tych śmietnikach
miszelina pisze:kosma_shiva pisze:Trzymajcie kciuki, bo jak zacznie beczeć to obydwoje wylecimy przez balkon.
Nie masz osiatkowanego balkonu
Rustie pisze:1) Sol: mam szczepionkę w lodówce (Wzgórza), jeśli jesteś absolutnie pewna, że kot zdrowy to możesz sama podać (tylko ciii, bo to nielegalne chyba), po weekendzie uzupełni się książeczkę u weta. Szczepionka poza lodówką może być max. 1 h, więc zapraszamy albo z torbą izolacyjną i paczką mrożonki, albo ew. z kotem.
2) Jeśli do 20.06 nie znajdzie się dobry (czy jakikolwiek) dom, to seniorkę zapraszam do siebie. Nie lubię persów, zwłaszcza nie-czarnych, nie powinnam mieć następnego kota, niedługo bez pracy zostanę, ale co tam
Każda kolejna rezydentka jest starsza od poprzedniej, podobno rekord to 34 lata, więc jeszcze kilka kotów przede mną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 74 gości