Feluś ma 5 m-cy i nikt go nie chce?Chce!Feluś u siebie!Fotki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 01, 2010 22:31 Feluś ma 5 m-cy i nikt go nie chce?Chce!Feluś u siebie!Fotki

Płakałem bardzo, bo bałem się, byłem głodny i szukałem swojej mamy. Ale nigdzie jej nie było i nie przybiegła na moje wołanie, tak jak robiła to zawsze do tej pory. Padał deszcz i było mi zimno, wszedłem do takiego olbrzymiego pomieszczenia, gdzie było duużo ludzi. Myślałem, że ktoś mi pomoże znaleźć mamę, ale usłyszałem oburzony głos, żeby wyrzucić tego kota z kościoła. I wyrzucili mnie. Znowu znalazłem się na deszczu, biegałem i płakałem, ale mamy nigdzie nie było.

Wtedy przyszła ona, pochyliła się nade mną i wzięła mnie na ręce, a ja przytuliłem się bardzo bardzo mocno, żeby mnie już tylko nie zostawiła samego.
Nie zostawiła... :P

Teraz jestem u tej Dużej, mam cieplutko, super jedzonko, fajne zabawki, za którymi ganiam. Ale Duża mówi, że nie mogę tutaj zostać na zawsze, bo u niej jest dużo kotków i że będziemy szukać dla mnie domku. Takiego, który będzie mnie bardzo kochał i będę w nim bezpieczny.
Znasz taki domek??

A może Ty jesteś domkiem, który szuka właśnie takiego koteczka jak ja?? Jestem grzeczny, lubię się przytulać, pięknie korzystam z kuwetki i pięknie mruczę. Będę Ci mruczał kołysanki prosto do uszka.
Weźmiesz mnie??

Wczoraj pan doktor powiedział, że mam już 2 miesiące i jestem zdrowym pięknym kocurkiem (za tego pięknego go lubię) Ale dał mi coś niedobrego do pysia, a fujj (i za to go mniej lubię), ale nie narzekam, bo jestem grzecznym kotkiem :P

Taki jestem przystojny :D
Obrazek
i taki duuży :D
Obrazek
a to mój cały urok :D
Obrazek Obrazek
jestem wesoły i lubię się bawić :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
taki jestem też rozkoszny :D
Obrazek
czasem zamyślony :D
Obrazek Obrazek
a czasem zdziwiony :D
Obrazek

Jak myślicie? Taki kotek jak ja znajdzie fajny domek?

Kontakt do tymczasowej opiekunki w sprawie adopcji: zuzinka96@wp.pl
Ostatnio edytowano Nie sty 23, 2011 21:53 przez zuzia96, łącznie edytowano 9 razy
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto cze 01, 2010 22:52 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

Napewno znajdzie :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro cze 02, 2010 7:29 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

Melduję się i głosuję na Felka :kotek: - rozbrykanego rozrabiakę

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Śro cze 02, 2010 7:45 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

anna_s pisze:Melduję się i głosuję na Felka :kotek: - rozbrykanego rozrabiakę

Ja też :D

Żadnego, kojarzonego z miejscem, w którym tak mu "okazano serce" :evil: :!:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro cze 02, 2010 9:01 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

Do góry maluszku :)

bubor

Post » Śro cze 02, 2010 9:06 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

Witaj prześliczny koteczku :1luvu: Na pewno znajdziesz stałe miejsce w czyimś sercu. Nie sposób nie zakochać się w Tobie :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro cze 02, 2010 9:57 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

No przesłodki szkrabek, do zacałowania :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro cze 02, 2010 11:06 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

pisiokot pisze:No przesłodki szkrabek, do zacałowania :1luvu:

Oj, tak, słodki, wesoły i taki towarzyski :D

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Śro cze 02, 2010 19:17 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

8) :wink:

bubor

Post » Śro cze 02, 2010 19:51 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

Wróciłam wreszcie z pracy i... :piwa: następnym razem idę... dopiero w poniedziałek :piwa: :piwa: :piwa:

Maleńtasek Feluś czuje się świetnie, rozbrykany, wszędzie go pełno, był już na każdej półce, na każdym stole :lol: Musiałam pozatykać wszystkie najmniejsze szparki, żeby nie zaklinował się czasem, bo on jeszcze taki maleńki :lol: ale za to ruchliwy :ryk:

Z moich kotów najbardziej na grzdylka burczy Lilutek, Alusia jest ponad wszystko, a wujek Maksiu już się gania z Felusiem. Bardzo śmiesznie wygląda, jak wielki Maksiu ucieka, a taki malutki grzdylek go goni :ryk: Jak szłam do pracy na cały dzień, to Feluś chodził do żłobka do cioci Krysi, ciocia zachwycona maleńtaskiem :love: (ale mam dobrze, nie muszę się martwić, że maleństwo siedzi cały dzień głodne - że o wiecznym tymczasowym tymczasie Kulki-Drakulki nie wspomnę, każdemu życzę takiej sąsiadki). Ale teraz będę kilka dni w domu, to Feluś będzie miał opiekę całodobową full wypas :spin2:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro cze 02, 2010 19:55 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

zuzia96 pisze: Ale teraz będę kilka dni w domu, to Feluś będzie miał opiekę całodobową full wypas :spin2:
A my ... fotek moc :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro cze 02, 2010 20:10 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

Amika6 pisze:
zuzia96 pisze: Ale teraz będę kilka dni w domu, to Feluś będzie miał opiekę całodobową full wypas :spin2:
A my ... fotek moc :D

Tak jest :D :!:

Właśnie ładuję baterie do aparatu, a jutro ruszam krok w krok za Felusiem niczym paparacci :ryk:

A w niedzielę już po znalezieniu maleńtaska była u nas Donia777 i zrobiła mu...250 zdjęć :spin2: Te wszystkie załączone w pierwszym poście to jej dzieło, moje są jeszcze w aparacie
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro cze 02, 2010 20:12 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

Niema sie co dziwić , maluszek jest fajniutki :) - różowy nosek :1luvu:

bubor

Post » Śro cze 02, 2010 22:11 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

Na dobranoc moja ulubiona fotka wyczynów Felusia :ryk:
Obrazek
ech, te krzywe nózie :ryk:

I maleńtasek wcale nie robi quupy :lol: tylko lata za piłeczką :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw cze 03, 2010 10:25 Re: Mam 2 miesiące, jestem przystojny i SZUKAM DOMU

8) :wink:

bubor

[następna]